reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No już tak nie wiele zostało.. A ja w sumie mam dylemat nie wiem czy nie będą mi kazali rodzic naturalnie .. żadnych przeciwwskazań oprócz niedoczynności tarczycy nie ma a naturalnie nie bardzo chce:/
Niedoczynność tarczycy to zadne przeciwskazanie do sn. No nie wiem ale chyba jesli nie masz wskazan i skierowania na cc to raczej cc ci ot tak nie zrobia..

Ale zazdroszczę ze juz tak blisko masz [emoji3]
Ja dopiero poczatek ciąży, do czerwca tak daleko [emoji6]

reklama
Niedoczynność tarczycy to zadne przeciwskazanie do sn. No nie wiem ale chyba jesli nie masz wskazan i skierowania na cc to raczej cc ci ot tak nie zrobia..

Ale zazdroszczę ze juz tak blisko masz [emoji3]
Ja dopiero poczatek ciąży, do czerwca tak daleko [emoji6]
Hmm że tak powiem każdy mówi inaczej koleżanka jedna z drugą miały cc bo tarczyca .. Ale właśnie mogą nie wziąć tego pod uwagę.. Szczerze mówiąc od początku planowałam cesarke tak więc teraz sama nie wiem muszę z lekarzem porozmawiac

Hmm że tak powiem każdy mówi inaczej koleżanka jedna z drugą miały cc bo tarczyca .. Ale właśnie mogą nie wziąć tego pod uwagę.. Szczerze mówiąc od początku planowałam cesarke tak więc teraz sama nie wiem muszę z lekarzem porozmawiac
Musisz porozmawiac z gin prowadzacym moze bedzie wyrozumiały i wypisze ci skierowanie na cc [emoji6]moze wysle do psychologa i z racji ze sie boisz i nie chcesz sn wypisze ci zaświadczenie o koniecznosci cc [emoji848]
Ale pierwsze slysze zeby niedoczynność byla wskazaniem do cc bardzo duzo kolezanek choruje a jednak nie ma wskazan do cc [emoji6]

Musisz porozmawiac z gin prowadzacym moze bedzie wyrozumiały i wypisze ci skierowanie na cc [emoji6]moze wysle do psychologa i z racji ze sie boisz i nie chcesz sn wypisze ci zaświadczenie o koniecznosci cc [emoji848]
Ale pierwsze slysze zeby niedoczynność byla wskazaniem do cc bardzo duzo kolezanek choruje a jednak nie ma wskazan do cc [emoji6]
To chyba też zależy od lekarza jedni namawiają na rodzenie naturalne a inni nie ... tak mało czasu zostało a ja coraz bardziej się boję porodu [emoji4]

Haha ja właśnie miałam cc i zrobię wszystko żeby nie mieć drugiego :D
Każdy woli inaczej :) Ale dziś znów wrócił ból brzucha raz na jakiś czas tak boli że się wytrzymać nie da i nie wiem czym to jest spowodowane.. lekarz powiedział że mam przyjmowac magnez, że powinien pomoc ale dziś znów to samo może któraś z ma podobnie ? Przez pierwsze 2 trymestry zero objawow a teraz ten ból

@Lili889 kazdy przechodzi cc inaczej ale u mnie to był horror niestety i cewnikowania też nie znoszę i zastrzyków po :( co do boli miałam takie silne w 1 ciąży po 30 tygodniu przepowiadajace , z bólu na podłodze się kladlam bo nie wiedziałam co zrobić i do szpitala jechałam

reklama
@Lili889 kazdy przechodzi cc inaczej ale u mnie to był horror niestety i cewnikowania też nie znoszę i zastrzyków po :( co do boli miałam takie silne w 1 ciąży po 30 tygodniu przepowiadajace , z bólu na podłodze się kladlam bo nie wiedziałam co zrobić i do szpitala jechałam
Ja też się zmartwilam jak ostatnio w szkole takich boli dostalam i do szpitala od razu ale sami nie wiedzieli dlaczego 4 dni badali i nic nie wybadali wszystko w porządku ale męczy to strasznie i to godzinami ..

Do góry