reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć dziewczyny :) Mam 18 lat i 2 dni temu na teście ujrzałam dwie kreseczki, z czego z facetem bardzo się cieszymy. Dzidzia była w planach za max. rok, ale cieszymy się bardzo, że tak wyszło <3 Rodząc dzidziusia będę miała 19 lat :)

reklama
Cześć dziewczyny :) Mam 18 lat i 2 dni temu na teście ujrzałam dwie kreseczki, z czego z facetem bardzo się cieszymy. Dzidzia była w planach za max. rok, ale cieszymy się bardzo, że tak wyszło <3 Rodząc dzidziusia będę miała 19 lat :)

Czesc! Nudnej i spokojnej ciazy zycze :)

qb3c2n0ab37cjm29.png

Szczerze mówiąc, na razie na szczęście nie odczuwam żadnych męczących objawów :D Jedyne co to mam lekkie bóle i kłucia podbrzusza. Zawroty głowy, częściej oddaje mocz no i mam większy apetyt :D I od początku towarzyszy mi dziwne bulgotanie w brzuchu :D
Mnie tez cale szczescie ominely wymioty na poczatku i inne niemile objawy, ale jak potem sie zaczelo to strach sie bac :D A na kiedy masz termin? [emoji4]

qb3c2n0ab37cjm29.png

Wyliczając od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, na październik :) Ale zobaczymy co powie ginekolog. Nie byłam jeszcze u Niego,bo to dopiero 5 tydzień, więc nic by nie było widać :(

Wyliczając od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, na październik :) Ale zobaczymy co powie ginekolog. Nie byłam jeszcze u Niego,bo to dopiero 5 tydzień, więc nic by nie było widać :(
Szczerze to ja pierwszy raz bylam w 4 tc :D Byla tylko kropeczka na ekranie, a 3 tygodnie taki maly ludek <3
1518384463-fd00f583b26c8de5-aaaaaa.jpeg

qb3c2n0ab37cjm29.png

Misty1008 bo jest taki orzepis o becikowym ze musisz miec pierwsza wizyte u gin przed 10 lub 9 tyg. Bo inaczej becikowego nie dostaniesz

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć kochane ❤️ Rownież jestem młoda mamuśka :) juz ze stażem. Urodziłam mając niespełna 17 lat. Aktualnie syn ma już skończone 5 lat i brata 10 miesięcznego ❤️

Do góry