reklama
Anonimowa19
Fanka BB :)
Czesc! Nudnej i spokojnej ciazy zyczeCześć dziewczyny Mam 18 lat i 2 dni temu na teście ujrzałam dwie kreseczki, z czego z facetem bardzo się cieszymy. Dzidzia była w planach za max. rok, ale cieszymy się bardzo, że tak wyszło <3 Rodząc dzidziusia będę miała 19 lat
Szczerze mówiąc, na razie na szczęście nie odczuwam żadnych męczących objawów Jedyne co to mam lekkie bóle i kłucia podbrzusza. Zawroty głowy, częściej oddaje mocz no i mam większy apetyt I od początku towarzyszy mi dziwne bulgotanie w brzuchuCzesc! Nudnej i spokojnej ciazy zycze
Anonimowa19
Mnie tez cale szczescie ominely wymioty na poczatku i inne niemile objawy, ale jak potem sie zaczelo to strach sie bac A na kiedy masz termin? [emoji4]Szczerze mówiąc, na razie na szczęście nie odczuwam żadnych męczących objawów Jedyne co to mam lekkie bóle i kłucia podbrzusza. Zawroty głowy, częściej oddaje mocz no i mam większy apetyt I od początku towarzyszy mi dziwne bulgotanie w brzuchu
A pracukesz obecnie ?Wyliczając od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, na październik Ale zobaczymy co powie ginekolog. Nie byłam jeszcze u Niego,bo to dopiero 5 tydzień, więc nic by nie było widać
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Anonimowa19
Szczerze to ja pierwszy raz bylam w 4 tc Byla tylko kropeczka na ekranie, a 3 tygodnie taki maly ludek <3Wyliczając od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, na październik Ale zobaczymy co powie ginekolog. Nie byłam jeszcze u Niego,bo to dopiero 5 tydzień, więc nic by nie było widać
reklama