G
gosc12
Gość
To jest forum o przyszły i obecnych mlodych mamusiach. ☺
Moja wina nie zauwazylam, czyli mialas 16 lat gdy zaszlas w ciaze ? Super ze mimo mlodego wieku sobie poradzilas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest forum o przyszły i obecnych mlodych mamusiach. ☺
Tak 16 lat miałam jak dowiedziałam sie o ciaży a 17 lat jak urodziłam ale rodzice i mój narzeczony bardzo mnie wspierali. A teraz mam ukochaną córeczkę i świata poza nią nie widzę ☺Moja wina nie zauwazylam, czyli mialas 16 lat gdy zaszlas w ciaze ? Super ze mimo mlodego wieku sobie poradzilas
Ciesze sie a skad jestes ?Tak 16 lat miałam jak dowiedziałam sie o ciaży a 17 lat jak urodziłam ale rodzice i mój narzeczony bardzo mnie wspierali. A teraz mam ukochaną córeczkę i świata poza nią nie widzę ☺
Okolice Radomia, a ty?Ciesze sie a skad jestes ?
Okolice Kielc kawalek od siebie jestesmy .. Jak malutka ma na imie ?Okolice Radomia, a ty?
O to faktycznie kawałek ☺A malutka ma na imię EmilkaOkolice Kielc kawalek od siebie jestesmy .. Jak malutka ma na imie ?
O to faktycznie kawałek ☺A malutka ma na imię Emilka
Ja się dowiedziałam w dniu porodu, niby na usg polówkowym mówili że chłopczyk potem w 30tc też że chłopak a jednak urodziła się dziewczynka ☺W ktorym tygidniu dowiedzialas sie o płci ?
Ja się dowiedziałam w dniu porodu, niby na usg polówkowym mówili że chłopczyk potem w 30tc też że chłopak a jednak urodziła się dziewczynka ☺