reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny

Gdzie sie podziewacie? Mi internet szwankuje niestety;/
magda gratuluje pracy:) Powodzenia:)

Zdrówka dla dzieciaczków! My tez parę dni temu katar przechodziliśmy ale spokój teraz. P. do przedszkola chodzi chętnie bardzo zaskoczona jestem:) Teraz ćwicza piosenki i wierszyki na dzien babci i dziadka, 28 stycznia będzie występ. A tak to ok, w pracy też:)

reklama
No to przedstawiam moje maleństwo,zdrowiutkie płci nie chciali nam powiedzieć, termin przesunięty na 29.07

Załączniki

• 1453126808583.jpg
    1453126808583.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
happy-coś pięknego ;D
merymery-jak przechyle monitor to coś widać ;) ale lepiej powtórz.

Ja z pracy przyszłam i padam. Chęć posiadania drugiego maluszkami nie przechodzi a wręcz jest jeszcze gorzej. Wczoraj zobaczyłam że koleżanka moja drugie urodziła jest rok młodsza ode mnie to z zazdrości nerwa miałam i jeść mi się odechciało akurat śniadanie jadłam.

happymum śliczności:) Niech rośnie zdrowo:*
patuśka mnie tez czasem napadają takie myśli, szczególnie jak zobaczę jakąs koleżankę z maluszkiem. ale to tylko chwilowe:) pocieszam sie że mam wspaniałego synka i zostałam juz mamusią:) w koło tyle maluszków w rodzinie że jest kogo bawić:) a może kiedyś kto wie:)
merymery coś tam widać ale bardzo delikatnie , lepiej powtórz:)

U nas ok, tylko ja cos przeziębiona, mam dwa dni wolnego to trzeba sie wykurować, mały w przedszkolu niedługo teściu go odbierze i pójdziemy na sanki, śnieg dalej sie utrzymuje:)

Hejka

u nas nie wiem skąd angina u małego;/ całe gardło w ropie i antybiotyk oczywiście;/ w domu co najmniej 3 dni, na szczęście łagodnie przechodzi bez marudzenia.

reklama
Hej.

Madzialena- no u nas tez angina przyszla nie wiadomo skad :/ juz jestesmy po, ale zaraz po anginie kaszel duszacy przez dwa dni jeszcze a z dnia na dzien coraz lzejszy.

Papitka- a ty masz tam umowr normalna?

Maja u rodzicow moich jest no bo wlasnie chorobsko ja dopadlo. Juz jutro wraca na szczescie, stesknilam sie za nia :tak:
A tam ustawia sobie wszystkich pod siebie, co powie tak ma byc :D

Ja dostalam ta prace od pon umowe bede juz miec, po malych problemach i klopotach sie udalo.

Poza tym mrozno, szkoda ze sniegu wiecej nie ma... Jutro jedziemy zobaczyc niunie naszych znajomych wreszcie ;-) ;) i pewnie mnie bedzie cisnelo na malucha, bo mam tez od jakoegos czasu parcie na drugie, ale narazie popracowac troche musze :)

Do góry