reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

andzia - dokładnie tak jak pisze happymum:) my od początku mięlismy drzemki, spacer, kąpiel o tej samej porze uwierz ale naprawdę to pomaga, mój P. nigdy nie mial problemu z zasypianiem i tak jest do tej pory:) Będzie dobrze!
papitka i koniec stresu:) dobrze że poszło po Twojej mysli:)

reklama
Papitka- mialam to samo w tamtym msc... Do tego bralam antybiotyk o ktorym zapomnialam i takim sposobem mialam 4chyba dni spoznienia i myslalam ze wlpsy mi wypadna z nerwow :p nawet test robilam ;)
Aa jeszcze mam pytanko. Ty pracujesz na 3zmiany? Jak to ogarniasz?

Wczoraj dopiero auto mechanik zrobil.. kasy poszlo troszke ale powiedzial ze juz w porzadeczku. Jedynie sprzeglo ale to sie nie pali wiec narazie mozna tak jezdzci ;)

Maja w czwartek wreszcie do przedszkola :D

Magda- tak pracuje na zmiany ale jest ciężko. Wszyscy się wymieniają opieką nad niuniem. Gdyby nie nasi rodzice nie dali byśmy rady. Ale bez SQL żadnej nie ma szans na prace. A wszędzie doświadczenie potrzebne. A niestety u nas w okolicy albo sklepy albo praca w urzędzie, albo magazyny i linia produkcyjna.

PAPITKA anie mysleliscie zeby do warszawy wyjechac?
MAGDA bidoku.. my 3 dni temu sprzedalismy auto wiec problem z glowy ;)

Ja wlasnie czekam na @.. jechalabym juz do domu.. za dlugo w pl

Hej dziewczyny

papitka
tak to jest ja gdyby nie moja siostra to tez musiałabym kombinować a tak to razem do pracy dojezdzamy, na paliwo dużo nie wychodzi :) dobrze że macie na kogo liczyć a powolutku jakos wszystko ogarniecie:)

My dzisiaj u lekarza byliśmy ale na szczęście bez antybiotyku. P. rano byl strasznie zachrypnięty i do tego kaszel;/ chyba za bardzo na sankach poszaleliśmy. Teraz ok w sumie ma tylko robic inhalacje i do tego syrop przeciwwirusowy, w domu do poniedziałku, ja męcze się z @;/

Madzialena- niestety każdy musi przetrwać odprowadzanie się do porządku jedni szybciej drugim dłużej to zajmuje tylko niestety jak wiadomo z maluchem ciężej. Zdrówka dla was i współczuję @ też przez nią przechodzę.

Hej.

Papitka- no ja bym wlasnie nie ogarnela na 3 zmiany bo procz siostry T nie mamy nikogo.

W piatek i sobote bylam na dwoch dniach probnych w sklepie i wczoraj mi pisala ze dzis mam przyjsc, wiec licze po cichu na to ze dostane ta prace. I tez to praca na 2 zmiany ale siostra T ppwiedziala ze jak bede miec na popoludnie to bedzie Maje odbierac a jak na rano to T bedzie ja wozic do przedszkola a ja bede odbierac.

A poza tym u nas oki. Dzis Maja goraczke miala w nocy i do przedszkola nie poszla a w piatek wystepy i mam nadzieje ze jej przejdzie i nic sie nie rozwinie z tego.

reklama
Do góry