reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Papitka,młodziutka jeszcze jesteś najwyzej będzie większa różnica wiekowa miedzy dziećmi, moze za rok czy dwa sytacja się poprawi. Ja urodziłam Bartka mając 22,5 teraz mam prawie 27 i wiem ze gdybym wtedy nie wpadła do dzis bym się nie zdecydowała. Zawsze chciałam dziecko na 30 :-p moje koleżanki nadal bez dzieci, w związkach kilkuletnich ale o dzieciach nie mysla, czuje sie przy nich taka powazna.
Olcia, gratulacje;-)

Dziekuje :)

Co do dziecka po poronieniu bardzo chcialam ale stwierdzilismy ze poczekamy jeszcze wybudujemy sie do konca i wtedy :) Zuzia podrosnie a moze los nas zaskoczy wyjdzie wszystko w praniu :)

Olcia- gratulacje. Mi został egzamin państwowy praktyczny.

co do dziecka ja zawsze planowałam pierwsze w wieku 25 lat ale wyszło jak wyszło. Jednak różnica wieku mi została jak Kuba skończy 5 lat to już zostanie jedynakiem trudno się mówi.

Papitka a kiedy masz ? A teorie za ktorym razem zdalas?:)

A co do roznicy teraz mam inne podejscie i nie przeszkadza mi roznica wieku :) czy to 5lat czy 10lat :)

reklama
Hej hej ;)
Widzę że forum odżyło !! ;) jest co czytać , u nas Manio się smarka a Mati pomylił noc z dniem idzie spać 1 w nocy wstaje 10 rano a tym 2x się budzi na jedzenie 10 grudnia skończy 2 miesiące a je po 150ml i pewnie więcej by zjadł ale lekarz kazał dopajac wodą a nie rozpychac żołądek . Marudzi już mniej i ulewa znacznie mniej po tym mleku na skaze ale widać że nie bardzo mu smakuje i nie dziwie się bo smierdzi strasznie ;/

Wczoraj mieliśmy urodziny mojej babci 75 ;) i imprezę mikolajkowa manio świetnie się bawił chodź jak był na kolanach u Mikołaja to po minie było widać że nie jest zadowolony wyglądał jak by tam był za karę ;d ale nie płakał !!!

Ja drugie dziecko planowalam za 13 lat XD po co dwa lata i niunius jest z nami a mam lat 20 wszystko szybko ale jak patrzę na te skarby to nie zaluje heheheh ;)

Miłej nocki życzę ;

Do góry