reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka:)

My w domu niestety siedzimy bo P. ma zapalenie oskrzeli;/ jutro idziemy do kontroli a abtybiotyk ma do soboty. masakra w sobote pojechałam z nim do lekarza bo na szczęście był jeszcze jakis pediatra, nie podobał mi sie jego kaszel a tu proszę dobrze że pojechałam:( ale widać poprawe jestem dobrej myśli. Mikołaj udany dostał lego, zestaw policyjne a od nas samochód na sterowanie także na jakis czas spokój bo sie bawi:-D
olcia gratulacje!
happymum to super że Dennis robi postępy:) my też chodziliśmy do logopedy ale na razie przerwa, wymowę sz, cz ż juz opanował i stosuje ją w mowie i juz tak nie sepleni:)
paptka ja juz na szczęście przyzwyczaiłam się do nocek:) tylko rano ciężko zwlec się z łóżka tym bardziej że P. w domu bo chory a jak jest w przedszkolu to chociaz jeszcze troche można sobie pospać

Madzialena- fajnie że prezenty udane. Co do nocek to ja już półtora roku na trzy zmiany pracuję raz lepiej raz gorzej.
Właśnie wracam. Od jutra mamy podliczanie wszystkiego na koniec roku i nie ma produkcji do końca tygodnia. 7% premii zabrane no poprostu cudowne święta.

Ja cos pisze potem znikam :-/ brak czasu straszny
U nas roznicy 3 lata i poki co sie nie wypowiem czy to dobra roznics :-) ale wiecie pierwsza doba spedzona z Zuzka sam na sam :-) zapomnialam co to znaczy bycie matka ... :-) ale koochana jest

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Lenati- a co Zuza wyszla ze szpitala??? ;)

Papitka- na 3zmiany nie ogarnelabym tzn jakbym Majki nie miala to ok ale tak to nie mialabym jej z kim zostawic, procz nocki jak tatus jest ;) A zazwyczaj jak praca jest na 3zmiany to nie mozna sobie wybrac zmiany nam odpowiadajacej a szkoda, a Uk mialam tako wybor i robilam wtedy na druga zmiane tylko ;)

Mnie znowu piecze gardlo i mam zatkany nos:baffled:
Jeszcze pare spraw na glowe spadlo i poprostu mam az zoladek zacisniety z nerwow i spac w nocy nie moge. I sprawdzilo sie powiedzenie ze z rodzinka to tylko na zdjeciu najlepiej..... Porazka...

uploadfromtaptalk1449649392211.jpg Zuzka wyszla z Kardiologii ... Ale zachaczylismy o szpital u nas w miescie jeszcze na ' kilka dni ' . ale stad juz do domu jesli bedzie ok . :-) zakochalam sie na Maxa :* kochana jest .

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1449649392211.jpg
    uploadfromtaptalk1449649392211.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 68
Lenati-super ze z małą lepiej!
Magda-duzo zdrówka!
Ja dzis do poloznej idę.Nareszcie! Od wczoraj mecza mnie bóle pleców i skurcze brzucha...mam nadzieje że to nie zwiastuje niczego złego...maly dostal sie do przedszkola uhh nareszcie spokój bo w domu to on sie nudzi

Lenati- super wieści!!! co za słodziak z niej ;-) A jaka do Natalii podobna :-D

Happy- zapewne juz macica sie rozciaga i stad te bole dokuczaja. Wszystko bedzie dobrze, zobaczysz i koniecznie napisz po wizycie :tak:

reklama
Lenati - Zuza przeurocza; *
happy - Daj znać jak po wizycie. Gratki przyjęcia do przedszkola.

Do 2 nie spałam Kuba na 16 do lekarza śpię jak stary dziad. nawet inhalacje grzecznie robi bo lżej. Mam nadzieje, że to nie oskrzela znowu.
W ogóle to miałam dostać @ w piątek a dostałam wczoraj, od 11 roku życia mam co 28 dni :/ a boli, że nawet siedzenie boli. A o usuwaniu tampony nie wspomnę. Pierwszy raz aż tak bardzo ją odczuwam.

Do góry