reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bylam dzis ze szwagierka w kinie na Listach do M 2. Zajeb****e jak dla mnie ;) A pan maz z corka urzedowal :D

Paulina- kurcze tyle ze co man pisac ? :p nudziara ze mnie bo nic ciekawego sie nie dzieje u nas :D

23may- ja nie chodzilam do przedszkola, tylko do zerowka od razu poszlam jako 6latka. I powiem ci ze ja przez 3dobre miesiace nie jadlam w przedszkolu zadnych obiadow itp bo mi nie smakowaly itp... Wmuszaly na poczatku sila we mnie a pozniej mamie powiedzialam ze sie wypisze z przedszkola :p hahah i dzieciaki obiadem a Madzia kanapeczka ;) Ale pozniej sama z siebie zaczelam jesc tam posilki, bez zmuszania itp I do dzis pamietam makaron z bialym serem <3 mniamm. Moze z domu jej dawaj kanapke jakas czy cos, pogadaj z paniami co mysla o tym... Bo faktycznie nie bedzie chciala wcale ci chodzic z tego powodu do przedszkola?

reklama
Magda a ja nawet 1 czesci nie ogladalam ;/
Wlasnie najbardziej sie obawian ze nie bedzie chciala chodzic, i mowie odrazu ze ne chce slyszec ze jej ulegam czy cos w tym stylu. Wrzeszczacego dziecka nie zapakuje do busa . Wiec wole jakos to rozwiazac , dlatego Pani ma nie zmuszac jej do jedzenia , bedzie glodna to zje .

Dzis okropna pogoda u nas , pada.. Kupilam wczoraj sukienke , normalnie nosze rozmiar xs lub s a ta jest l i dobra hahah

Hej. Ja tez nie ogladalam listow do m. ani jedynki ani dwojki :p u nas szaro buro i ponuro, spalam u rodzicow i nadal u nich jestem.

23MAY jak jej zoladek skreci to zje :p moja je tyle co kot naplakal, i w domu i w przedszkolu.

Hej.

Nas choroba dopadla.. Maja ma antybiotyk bo ma gardlo mega zawalone. Do konca tyg na bank w domu a pozniej zobaczymy jak dalej. Mnie wczoraj tez wzielo, goraczka, gardlo i zatoki.. Masakraaa. Jutro wioze ja do mamy bo w czwartek musze isc do pracy :/ Mam nadzieje ze lepiej bede sie czuc juz..

Co tu taka cisza tak w ogole?

reklama
Czesc

Paulina tylko podpuszczasz żeby puścić pare z ust :D

Madzia oj bidulki zdrówka :)

Dziewczyny w piąte kończę kurs i zapisuje sie na egzamin takze trzymać kciuki:D

Do góry