reklama
madzialena647
Fanka BB :)
Hejka
olcia u nas przedszkole tez bez sniadań ale dzieci maja ciepła herbatę lub sok bo skladalismy sie jednorazowo na pół roku
P. do przedszkola dzisiaj nie pojechał bo rano plakał a zaplakanego na siłę nie ma co ciągnąć;/ siostra puściła mi sygnała zebyśmy zeszli na dół bo z nią jezdzimy a ten jak usłyszal to w płacz że dzisaj chce mieć wolne i że jest spiący;/ A ja to juz w ogóle niewyspana
olcia u nas przedszkole tez bez sniadań ale dzieci maja ciepła herbatę lub sok bo skladalismy sie jednorazowo na pół roku
P. do przedszkola dzisiaj nie pojechał bo rano plakał a zaplakanego na siłę nie ma co ciągnąć;/ siostra puściła mi sygnała zebyśmy zeszli na dół bo z nią jezdzimy a ten jak usłyszal to w płacz że dzisaj chce mieć wolne i że jest spiący;/ A ja to juz w ogóle niewyspana
Paulina wiem ze to minie te pierwsze dni najgorsze ja ide za 2 tyg na 'urodziny' taka wersja dla K
Madzialenka no bo na wioskach cyba nie ma przedszkoli z wyżywieniem i moja Zuzia tez jak zobaczyla ze chce założyć jej buty to histeria byla ale powiedziałam ze zajdziemy na konie to się zgodzila a jak zblizalysmy sie do przedszkola to znowu histeria ze ona nie chce itp ale nie chce jej ulegać, szkoda mi jej ale chodzenie do przedszkola tez uczy ze każdy ma obowiązek bo tak jak my dorośli byśmy się rozplakali i tupali ze ja dzis do pracy nie chce iść a szef sie zgadza to bedziemy to wykorzystywać ze plącz i sie każdy zgodzi i tak samo dziecko ... Nie placze ze jest jej zle tylko ze zostaje zabierają od rodziców ....
Madzialenka no bo na wioskach cyba nie ma przedszkoli z wyżywieniem i moja Zuzia tez jak zobaczyla ze chce założyć jej buty to histeria byla ale powiedziałam ze zajdziemy na konie to się zgodzila a jak zblizalysmy sie do przedszkola to znowu histeria ze ona nie chce itp ale nie chce jej ulegać, szkoda mi jej ale chodzenie do przedszkola tez uczy ze każdy ma obowiązek bo tak jak my dorośli byśmy się rozplakali i tupali ze ja dzis do pracy nie chce iść a szef sie zgadza to bedziemy to wykorzystywać ze plącz i sie każdy zgodzi i tak samo dziecko ... Nie placze ze jest jej zle tylko ze zostaje zabierają od rodziców ....
G
guest-1673535084
Gość
OLCIA 100% sie zgadzam z toba MADZIALENA nie powinnas mu ulegac.. on nie chce i nie pojdzie, ja nie chce do pracy a musze.. to taki jego pierwszy obowiazek chodzenie do przedszkola ja jak mam wolne to tez Nike prowadze, na krocej ale zawsze idzie.
OLCIA a na urodziny powiadasz a tak serio?
OLCIA a na urodziny powiadasz a tak serio?
Anula1989
Fanka BB :)
Zgadzam się z dziewczynami takie uleganie to nic dobrego bo dziecko raz czy dwa zobaczy ze się uległo i będzie tak wymuszać zostanie w domu. Bartek tez niechętnie chodzi co ranek to samo. Jednak wychodzimy bez dyskusji, początków plakal przy zostawianiu ale szybko mijalo, nie rozczulam sie bo to tylko sprawę pogarsza, mówi sie ze musi zostać, ze popołudniu się przyjdzie i tyle. Ja gdybym raz bez powodu pozwoliła Bartkowi nie iść, wiem ze później by próbował tych samych zagrywek.
G
guest-1673535084
Gość
Ja mialam kryzys jak N. tak wyla przy zostawanu, chcialam wszystko przerwac ale wiem ze bylaby to najgorsza decyzja jaka moglabym podjac... zostawilam wczoraj wozek kolo przedszkola moze jeszcze dzis stoi
Pokaze wam cos... troszke sie pochwale.. to co kocham w sobie najbardziej <3
Pokaze wam cos... troszke sie pochwale.. to co kocham w sobie najbardziej <3
Załączniki
G
guest-1673535084
Gość
EWIX dziekuje dziekuje nie zaprzecze
Paulina ja w żłobku tak miałam a teraz juz nie a włosy piękne i wyglądają na zadbane bo najgorzej jak nie które maja długie włosy a zniszczone i wyglądają jak mop ja miałam takie krótkie do brody teraz mam do ramion ide w pon do fryzjera te zniszczone końcówki ściąć i kolor zrobić
reklama
G
guest-1673535084
Gość
OLCIA wiesz co jakos specjalnie ich nie pielegnuje. Szampon, odzywka, maska z matrixa tyle. Mi sie strasznie podobaja wlosy arabek