reklama
G
guest-1673535084
Gość
EWIX piekna kobieta z ciebie
Edit
Tak mieszkam w Szwecji. Jak chcesz pogadac to zapraszam na messengera, bo zasmiecamy tu watek dziewczynom prywatnymi pogaduchami
Edit
Tak mieszkam w Szwecji. Jak chcesz pogadac to zapraszam na messengera, bo zasmiecamy tu watek dziewczynom prywatnymi pogaduchami
madzialena647
Fanka BB :)
Hejka
olcia trzymaj się cieplutko:*
Oj dziewczyny nie wiedziałam że borykacie sie z takimi problemami;/ szczerze nie wiem co bym na waszym miejscu zrobiła.. mam nadzieje że nigdy nue przyjdzie mi sie z tym zmierzyć dlatego wlasnie nie zdecydowałam sie na slub bo powiedziałam jasno ze musze mieć 100% pewności ze to ten mężczyzna , mloda jestem i co jak okaże się że to nie ten? w sumie to teraz nadszedł moment ze czuję że chciałabym zostac już mężatką, miec rodzinę taka prawdziwą I D. tez dużo się zmienił jak jest między nami ok to i poważne rozmowy sie odbywają Wczoraj np. obraził się na mnie bo zasiedziałam się u mamy na kawie i spózniliśmy się na ur jego brata;/ fakt mial powód ale strasznie sie obraził i zrobiłam dokładnie tak jak napisała maciejka tak po prostu polozyłam sie koło niego i zaczęliśmy rozmawiać, od razu wyzucił mi o co jest zły a potem po prostu mnie przytulił wyobrażcie sobie jaka zdziwiona byłam, inaczej do wieczora byłby foch:-)
magda u nas jest podobnie odkąd pracuje to widzę że D. tęskni za mną bo jednak nie możemy juz spedzić razem wieczoru bo mnie nie ma;/ a i ja częsciej myśle o nim
olcia trzymaj się cieplutko:*
Oj dziewczyny nie wiedziałam że borykacie sie z takimi problemami;/ szczerze nie wiem co bym na waszym miejscu zrobiła.. mam nadzieje że nigdy nue przyjdzie mi sie z tym zmierzyć dlatego wlasnie nie zdecydowałam sie na slub bo powiedziałam jasno ze musze mieć 100% pewności ze to ten mężczyzna , mloda jestem i co jak okaże się że to nie ten? w sumie to teraz nadszedł moment ze czuję że chciałabym zostac już mężatką, miec rodzinę taka prawdziwą I D. tez dużo się zmienił jak jest między nami ok to i poważne rozmowy sie odbywają Wczoraj np. obraził się na mnie bo zasiedziałam się u mamy na kawie i spózniliśmy się na ur jego brata;/ fakt mial powód ale strasznie sie obraził i zrobiłam dokładnie tak jak napisała maciejka tak po prostu polozyłam sie koło niego i zaczęliśmy rozmawiać, od razu wyzucił mi o co jest zły a potem po prostu mnie przytulił wyobrażcie sobie jaka zdziwiona byłam, inaczej do wieczora byłby foch:-)
magda u nas jest podobnie odkąd pracuje to widzę że D. tęskni za mną bo jednak nie możemy juz spedzić razem wieczoru bo mnie nie ma;/ a i ja częsciej myśle o nim
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Dziewczyny była u mnie Położna juz 2 raz i wiecie co mi kazała wysadzac dziecko na nocnik 2 tyg ma jak skończy miesiąc to juz powinien umieć przekazać ze chce na nocnika do pol roku samo powinno siadać czy tylko ja uważam ze ona jest nie nienormalna .??
G
guest-1673535084
Gość
MLODA coooo hahahahahaha ona jest z kosmosu czy co?
OLCIA przepraszam ze cie pominelam.. bardzo mi przykro trzymaj sie kochana
MADZIALENA no coz twoj przynajmniej potrafi a moj nie..
OLCIA przepraszam ze cie pominelam.. bardzo mi przykro trzymaj sie kochana
MADZIALENA no coz twoj przynajmniej potrafi a moj nie..
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Paulina serio kazała go trzymać nad nocnikiem no az mnie zamurowalo xd
G
guest-1673535084
Gość
MLODA hahahhahahaa walnelabym jej smiechem w twarz chyba hahaha
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Hahaha powiedzialam jej ze chyba sobie żartuje i ze nie mam zamiaru nawet półrocznego dziecka sadząc na nocnik no kurcze nie przesadzajmy .
reklama
G
guest-1673535084
Gość
Mloda co za porazka hahahaha