reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
EWIX piekna kobieta z ciebie :)

Edit
Tak mieszkam w Szwecji. Jak chcesz pogadac to zapraszam na messengera, bo zasmiecamy tu watek dziewczynom prywatnymi pogaduchami :p

Hejka:)

olcia trzymaj się cieplutko:*

Oj dziewczyny nie wiedziałam że borykacie sie z takimi problemami;/ szczerze nie wiem co bym na waszym miejscu zrobiła.. mam nadzieje że nigdy nue przyjdzie mi sie z tym zmierzyć:) dlatego wlasnie nie zdecydowałam sie na slub bo powiedziałam jasno ze musze mieć 100% pewności ze to ten mężczyzna , mloda jestem i co jak okaże się że to nie ten? w sumie to teraz nadszedł moment ze czuję że chciałabym zostac już mężatką, miec rodzinę taka prawdziwą:) I D. tez dużo się zmienił jak jest między nami ok to i poważne rozmowy sie odbywają:) Wczoraj np. obraził się na mnie bo zasiedziałam się u mamy na kawie i spózniliśmy się na ur jego brata;/ fakt mial powód ale strasznie sie obraził i zrobiłam dokładnie tak jak napisała maciejka tak po prostu polozyłam sie koło niego i zaczęliśmy rozmawiać, od razu wyzucił mi o co jest zły a potem po prostu mnie przytulił wyobrażcie sobie jaka zdziwiona byłam, inaczej do wieczora byłby foch:-)
magda u nas jest podobnie odkąd pracuje to widzę że D. tęskni za mną bo jednak nie możemy juz spedzić razem wieczoru bo mnie nie ma;/ a i ja częsciej myśle o nim:)

Dziewczyny była u mnie Położna juz 2 raz i wiecie co mi kazała wysadzac dziecko na nocnik 2 tyg ma jak skończy miesiąc to juz powinien umieć przekazać ze chce na nocnika do pol roku samo powinno siadać czy tylko ja uważam ze ona jest nie nienormalna .??

MLODA coooo hahahahahaha ona jest z kosmosu czy co?
OLCIA przepraszam ze cie pominelam.. bardzo mi przykro :( trzymaj sie kochana
MADZIALENA no coz twoj przynajmniej potrafi a moj nie..

reklama
Do góry