reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Co do zwierząt , to może tak , jeśli jux sie zdecydujemy na zwierzę (bardzo bardzo wątpliwe! !!) To będzie pies how how albo haski (lol nie wiem jak się pisze) i
Olcia-Gratuluję! !! Ile Zuzia ma latek?
S pojechał kupić małemu prezent na Mikołaja i kupił taki dosyć duzy fajny autobus, otwierane dzwi i mozna zmienić nuner lini :D + słodycze :)
Kolejny dzień i zadnej wpadki z sikaniem ,
Na noc pielucha ale po ostatnich dwóch nocach byla sucha, no i teraz mam pytanie do was, po ilu nocach suchej pieluchy mam przestać ją zakładać???? Jak myślicie?

reklama
Happy 20 msc :) a moze juz sprobuj zdjac pieluche i pod przescieradlo daj ceratke czy vos zeby lozko nie przemoklo :) to maly ucieszy sie z prezentu

Happy wiesz bo ona do tego zlobka chodzi to tam ja ucza chociaz nie calkirm zrezygnowalysmy z pampka bo wiadomo zimno i sie trovhe boje ze na dworze wpadka bedzie :))

Jak tam mikolaj dziewczyny ?

Happy ja bym na twoim miejscu sprobowala przescieradlo przygotowac i pizamke w razie w do przebrania nic sie nie stanie jak wpadka nocna bedzie :) a tobie to nie za dobrze ze tak pozno wstajesz? :) ogladasz czasem ugotowanych ? Lubisz piec ciasta to polece Ci sernik `szewc bez butow chodzi` taka pychotka ze mmm ;D

Mnie mamuska zaskoczyla dostala perfumki britney spears i juz w ogole mikolaj udany :D

Olcia może rzeczywiście zdejme :)
Co do późnego wstawania to u nas dopiero 8 wiec to nie tak późno :) zrobiłam sobie kawy i wróciłam do łóżka, maly pije kakao i oglada bajke :)
Nie ogladam, nie przepadam za takimi programami ale przepus na sernik mozesz dać :) moze na święta zrobię? Na pewno w najbliższym czasie będę robiła pierniczki :) robie je co roku od kiedy Dennis sie urodził :)

reklama
Do góry