reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć kobitki

Ostatnio mało się udzielam bo czasu mi brakuje dosłownie na wszystko. Ciągle gdzieś jeżdżę, coś załatwiam. Do tego 3 razy w tyg. z Olcią na różaniec, 2 razy tańce i doby brakuje.
No i powoli zaczynam odczuwać stres przed styczniem...

Liza i tu również 100 latek dla Hani :)

pozdrawiam i życzę dużo zdrówka:-)

reklama
MADZIALENA raczej dalej tak samo. A co do powrotu taty, to minimum za 5 lat, jak sie w to auto wpakuje, koszt calkowity 70tys zlotych. Jak dla mnie to nie normalne zeby za tyle kupywac auto jak tak naprawde sie na to pieniedzy nie ma. + kredyt na dom, plus czynsz za pokoj, plus utrzymanie siebie w Szwecji a zony w Polsce.. Dla mnie to nie normalne, im szwedzkiem wyplaty na to braknie a co dopiero polskiej..
RENATA przynajmniej przyjemnosc calkowita bedzie przez dluzszy czas :p
ANULA jak dla mnie to oni sie juz od siebie odzwyczaili.
MACIEJKA a ty jak tam? Czerwcowka? :p
MILENA lubia mlodszych haha :p

Hej dziewczyny☺ . U nas się nic ciekawego , a no przepraszam oprócz wojny z rodzicami.
Paulina , ja się od dawna zastanawiałam po co moi rodzice są razem . Od przynajmniej 10 lat żyją osobno, pokoje mają odzielne potrafią ze sobą nie rozmawiać nawet dwa tygodnie tylko ja robienia za gołębia pocztowego.
Mój tata od 15 lat ma przyjaciółkę z którą spędza czas więc to jest do piero chore.
Renata więcej przyjemności będzie

Paulina, Sandra niby tak.. samo robienie tez jest przyjemne, ale ja jak chce cos miec juz, to chce juz. Nie lubie czekac. A jeszcze u O w klasie 3 ciezarne to mnie jasna cholera trafia.. no bo czemu ja nie moge.Oskara najlepszego kolegi mama urodzila w sierpniu.. moje malenstwo byloby o miesiąc mlodsze. no az mnie nosi ze innym sie udaje.

alez dziś mam nerwy. jak sie wydarlam to dobrze ze ja na kolonii mieszkam. wszystko mnie wkur...a. Chlopcy, lukasz, komputer, nawet herbata.Zrugalam ją, bo sie nią zakrztusilam.

Hej.

Nie mam weny na pisanie.. jestem na chwile. Od srody tak mnie glowa napie****a ze masakra jakas.. ;// noo przepraszam dzis tylko cmi ;/ nie wiem od czego to... Jesien? Jakas migrena czy co? Cisnienie? Dzis u nas ladnie, 20stopni.. Bylam na miescie i jak bylam w windzie i guzik wciskalam to az mnie kopaly tzw prad, wiecie o co mi chodzi.. Ale tak konkretnie ze az do lokcia szlo...;/

Maja dzis po.poludniu takiego humoru dostala ze masakraaa juz myslalam ze w tylek jej dam...

Sorka ze zadnej nie odp. Poczytalam was tylko.

Aa Liza- duzo zdrowka dla corci ;)

Renata wiem sama po sobie jak wyszłam wtedy ze szpitala i wszędzie kobiety w ciąży widziałam to akurat wiosna była więc było ich pełno. Wiec byłam zła na samą siebie i na nie . Moje 19 listopada kończyło by rok
Ono tam będzie je obchodzić a ja zapale w tym dniu świeczkę w oknie .
Renata nie chciałam cie urazić a ni sprawić przykrości. Jeżeli tak od czulas to przepraszam:* :*
Uda się zobaczysz.

Ostatnia edycja:
Sandra bez przesady. Niczym mnie nie urazilas. zresztą mnie nie tak latwo urazić.

a widok ciezarnej lub bobasa ok miesiecznego.. no zazdrosc mnie zzera. Bo tez moglam miec.

Hej

Sandra widocznie Twoim rodzicom odpowiada taki układ. Chociaż ja osobiście nie mogłabym tak żyć

Renata wyluzuj!!! Wiem, że ciężko to zrobić jak chciałoby się już, no ale postaraj się tyle o tym nie myśleć.

Magda współczuje bólu głowy

Wybieram się dziś na przegląd do gina. Może jeszcze bym nie jechała ale tabsy się kończą.
Młody obudził się z mega katarem...

reklama
Hejka:)

U nas dzisiaj słonecznie:) Do 12 przyjmuje ginekolog więc niedługo zmykam a strasznie mi się nie chce, miałam iść przed 8 ale stwierdziłam że poczekam aż będzie cieplej:)

paulina to rzeczywiście Twój tato będzie musiał jeszcze trochę posiedzieć tam skoro czekają go takie wydatki;/ Ja nie wyobrażam sobie takiego życia osobno ciągle ale niestety coraz więcej rodzin tak żyje;/
renata​ uda się na pewno:*

Do góry