reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MILENA moze otworz jakies domowe przedszkole :p

Masakra z tym kochaniem przez inne rodziny :( tzn dobrze ze inni kochaja jak swoje ale szkoda ze prawdziwi tatusiowie olewaja swoje dziecko.. A. mi powiedzial ze jakbysmy sie rozstali to on by chcial co weekend mloda brac do siebie. Albo nawet i czesciej. Ale nie wiadomo jakby to w praniu wyszlo...

PAULINA wystarcza mii te dzieci :)
Ja Natalii do P bym nie dala nawet na h a co dopiero weekend .
Za to S jest bardzo za Natalia i sadze ze on by ja odwiedzial gdybysmy sie rozstali. W ogole jak jest S to Natalia ma mnie gdzies :) czasem to zazdroana jesten hahahah

Ja dzis bigos zrobie :)

Ostatnia edycja:
Hej ja wlasnie z pracy wrocilam szefiwa wziela mnie na rozmowe ze podejrzewa taka sylwie o kradziez kasy yhh no ald to prawda

Lucyp ni sie marzy mala chatka urzadzona tak piekbie i z 4 pokoje lazienka wc i duza kuchnia z jadalnia i jeszcze jedno dziecko hahaha :p a wy macie gore swoja ?

Paulina tfu tfu lepiej tak bie myslec nawet ;) przykre ale prawdzuwe ja tak samo jak Milena tez bym nie dala nawet na sekunde chocuazby z polivja przyjechal nie i ch...

Mlida fovrze ze juz lepiej my nadal szpital w domu ...

Czy kyoras podawala sterydy do inhalacji dziecku ? Nuddbud ...

Olcia Nebbud dawalam Natalii . :) i pulmicort ( czy jak to sie tam pisze ) ;)
Ah i berodual jeszcze z takich dawlam.

Ostatnia edycja:
Milrna no doklafnie te :p i jak sie zachowywala po nich ? Ile razy dziennie miala ? I po ilu dniach byla zdrowa ? Bo ja podajr Xuzi tzn dzisiaj nie bo sie wystraszylam bo wczoraj w sumie to juz 3dzirn bic prawie nie je spi caly czas na 5min wstaje i znowu spi i tak ciagle ...

My na zap krtani ... I nooocki duzooo spokojniejsze ... Brala rano i wieczor. Berodualu chyba 5kropelek.. A nebbud i pulmicort to jest to samo tylko inna nazwa i nie pamietam jak z dawka. Ciezko stwierdzic po ilu dniach byla zdrowa ... Ale napewno bylo po inhalacji duzo lepiej.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Brzydkiej pogody ciąg dalszy ..
my walczymy z plamami i chce w końcu zobaczyć poprawę!

renata jak tam? test robisz?
ja czekam na @ jak na zbawienie :O

Do góry