reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka:)

My od piątku u teściów, jutro wracamy. Czas szybko leci, wczoraj były urodziny brata D. to posiedziałam prawie do drugiej:p Tak to wszystko ok, P. tylko uderzył się w nóżkę i stracha się najedliśmy bo nie mógł na nią stanąć ale po jakimś czasie już normalnie chodził także odetchnęłam z ulga, maścią dalej mu smaruję.

Oj to naprawdę przykre jak rodzice mają swoje dzieci gdzieś.. a jak potem to dziecku wytłumaczyć;/

lucyp
ja mojego chłopa też czasami nie ogarniam :D 5 lat już razem jesteśmy a czasem mnie zaskakuje, szczególnie humorkami swoimi ojj mam wtedy ochotę go udusić
olcia my stosowaliśmy kiedyś berodual dwa razy dziennie, po pół godzinie trzeba było poklepać żeby się wszystko oderwało fajnie a mięliśmy przepisane jak P. miał oskrzela, i pomagało:) pulmicort też miał ale raz dziennie jak miał duszności w wieku 10miesięcy ale więcej się to nie powtórzyło

Zdrówka dla dzieciakow.!!

No mrozno teraz bywa rankiem :-) ale fajne takie powietrze, te wszystkie bakterie niech wymrozi :tak:
Mikolaj juz w przedszkolu, Hania idzie przed 11 a Daniel ma na 11:15 :confused2: a na 16 idziemy do akauku na urodziny Hani bo dzis 8 lat skonczyla:)szok:) z kolezankami jej i kolega ;-) dzien zleci migiem :tak:
I jeszcze musze znalezc chwile by isc do orange wymienic dekoder bo cos sie psuje i na infolinii mi tak facet kazal :p ciekawe czy bedzie poprawa :no: czasem w trakcie ogladania dekoder sam sie wylacza, albo tak przerywa ze piksele sa i nie da sie ogladac :nerd::sorry: yhhhh
MILEGO DNIA.

STO LATEK DLA HANI . mi tez sie tak wieszalo. Co prawda nie orange, ale wymiana dekodera pomogla ..

My week u S spedzilismy . 3 badz 7 listopada urodzi sie pierwsza malutka DZIEWCZYNKA :) juz moja Natalia nie bedzie taka jedyna :) tak nieoficjalnie sie dowiedzialam ze Antosia :) ale zoobaczymy.

100 latek dla Hani 1414399317518.jpg

My dziś mamy pasowanie na ucznia :-) :-) :-)

Załączniki

• 1414399317518.jpg
    1414399317518.jpg
    3,6 KB · Wyświetleń: 68
Hej. U nas wszystko ok. Dalej nie mam polsiej tv bo A. w sobote zapil z tata i w niedziele byl ledwo zywy wiec po antene nie pojechal. Matka dzis rano miala samolot do Polski. Stwierdzila ze ona tu nie potrafi zyc bo caly dzien jest sama. Wiecie kogo mi tylko zal? Ojca. Bo on jest tu juz 4 rok i nie zapowiada sie zeby wracal bo pakuje sie w auto na kredyt gdzie miesieczna rata to 1500zl... A on bardzo chcial zeby ona byla z nim, zawsze razniej, to ta stwierdzila ze samotna noz ku.wa w PL robi to samo, tyle ze caly czas jest sama a tylko w niedziele jezdzi do babci na obiad :no:
Ja musze dotrzec po cukierki na 31.10 bo tutaj dzieciaki w halloween chodza po domach.. uhh..

LIZA sto lat dla cory!!!
MILENA u nas w rodzinie tez Nikola nie ma zadnej kuzynki ;p w lutym ma sie jej urodzic kuzynka, tak to sami kuzyni. A Nikola najbardziej lubi Hubcia 10 miesiecznego :p 14 miesiecy roznicy tylko ;)
OLCIA MILENA jesli bylby taki jaki jest po rozstaniu to nie mialabym problemu zeby mu Nikole dac. No ale wiadomo ze wy macie podstawy do tego zeby dzieciaka nie dac i ja sie wpelni z wami zgadzam :tak:

Co do sterydow to ja sie nie wypowiem. Bo nigdy nie mialam z nimi stycznosci. Nika tylko raz miala antybiotyk jak miala zapalenie pluc w szpitalu. I to dosc duza dawka, 500mg czegos juz nie pamietam czego, dwa razy dziennie w tylek. A w szpitalu dozylnie.

PAULINA no moja w sumie otacza sie 6 chlopakami :) a no to moja tez najbardziej za Jasiem ( 10msc skonczy 9 listopada ) , choc ona to w ogole Kocha male dzieci ;) a potem to kazdego lubi tak samo , choc moze z Norbisiem u S lubia sie baardziej , placza za soba i odprowadzaja do spania :) takie zakochance : )

A no wiadomo ze takiemu S po rozstaniu dziecko tez bym dala , ale do P w zyciu . albo dziadkowir nie maja kasy a co za tym idzie w lodowce maslo i cos z caritasu , albo maja kase i PIJA ...a P taki sam , bo robi jak ojciec chce ... Aah szkoda gadac .

Zakupilam Natalii kuurtke znowu;) a dzis moze ja pojde sobie cos kupic ;)

Ostatnia edycja:
Hejka:)

My pospaliśmy do 10:) Pozniej do domku jedziemy już, mięliśmy zostac do jutra ale na jutro mam do ginekologa także trzeba wracać. W sobote zabrałam się z teściami na zakupy, kupiłam małemu buty już cieplejsze i rajtuzy 3 pary :) Została jeszcze cieplejsza czapka, w sumie ma ale coś nowego chcę mu kupić na pierwszą wypłatę :p

liza Wszystkiego najsłodszego dla Hani:-)
milena mój łobuz też już nie jest najmłodszy w rodzinie, zawsze przez wszystkich rozpieszczany a teraz to się zmieniło:) Niedługo znów przybędzie nam nowy dzidziuś w rodzinie, siostra ma termin na grudzień, będzie Staś:-)
paulina to nie rozumiem Twojej mamy, tu jej zle, tam jej zle;/ może po prostu chciałaby żeby Twój tata już wrócił i dlatego tak powiedziała żeby dać mu do myslenia;/ a wasze kontakty sie polepszyły czy dalej tak samo?

Miłego dnia:)

Liza wszystkiego najlepszego dla Hani ;*
Paulina dziwne podejscie ma twoja mama ale z drugiej strony gdyby miala zostac i ciagle narzekac to chyba lepiej ze wraca:sorry:

przykre to co piszecie o ojcach ale niestety czesto tak sie dzieje, przykre to. Moj brat zwiazal sie z dziewczyna ktora miala dziecko, Marcel w styczniu 5 lat skonczy a ojca nie zna, odszedl i nie odwiedza mlodego, jakis czas temu przyjechal zabrac lozeczko bo drugie dziecko mialo mu sie urodzic oczywiscie to tez porzucil.

co do dzieci u nas w dalszej rodzinie troche jest ale w blizszej brak, jedynie dziewczyna brata ma syna jak juz pisalam i teraz maja miec kolejnego chlopca, lada dzien bo termin na 30 pazdziernik:tak: Bartek malych dzieci nie lubi, juz teraz mowi ze nie chce zobaczyc, za to lgnie do starszych od 5 lat w gore tyle ze takie dzieci srednio chca sie z nim bawic:tak:

lekow o ktorcyh pisalyscie nie znam

reklama
Hej.

@ dostalam dziś rano ;/ nie poiwiem zebym sie cieszyla, boli mnie wszystko. wkurzona jestem.. bo z chlopakami tyle zachodu nie bylo.A tu?? robić bedziemy niewiadomo ile czasu, a ja juz bym chciala byc w tej ciązy. Dodatkow Ł mnie wkurzyl rano. W buciorach ubloconych po dywanie sie przespacerował. No myslalam ze eksploduje.

Anula.. podrzuc Bartka do nas. Oskar i Filip uwielbiają mlodsze dzieci :) Czują sie wtedy taky mocno potrzebni :) No i O wtedy jest starszy od kogos. Bo niby rodziny mamy duze, dzieci w rodzinach tez pelno , ale zadko widujemy.. i jedyne mlodsze dziecko widziane dosyc czesto to moja chezesnica. 11 m-cy ma.
o boziu.. prezent musze jej kupić. Sanki :) oby tylko zima sniezna byla.. zeby dziec z prezentu skorzystał :)

Ja swego czasu bylam jedyną dziewczyną wsrod dzieci w rodzinie. Kolejna urodzila sie jak ja mialam 13lat. Dziadkowie wujkowie ciotki rozpuszczali mnie jak dziadowski bicz. Moglam wiecej, ale i wymagali wiecej, bo bylam najstarsza. Ale nie wspominam tych czasow zle :) wrecz przeciwnie.. bylo mi z tym calkiem dobrze.. a jak urodzila sie kolejna niewiasta.. to moje miejsce na piedestale i tak nie uleglo zmianie. Dziadkowie nadal mnie rozpieszczali.. bo rzadko przyjezdzalam, wiec jakos dawali rade wielbić mnie 2 tyg. w roku.

Ostatnia edycja:
Do góry