reklama
sandra910107
Fanka BB :)
Tak też myślałam ☺
Hello , po 23h a ja spać nie mogę
A Jasiek punkt 6 bedzie , ale w tym tyg niedziela wolna
Liza Powiedz mi co z twoim ex .. jesli mooge oczywiście ;-) Prawa ma ? i jak z nazwiskami ?
Macie tych moich wariatów Bo Dawno nie wstawiałam ,;-)
No i S w Natalii ''okalach''
Noormalnie kooocham ten Uśmiech młodej przy S
A Jasiek punkt 6 bedzie , ale w tym tyg niedziela wolna
Liza Powiedz mi co z twoim ex .. jesli mooge oczywiście ;-) Prawa ma ? i jak z nazwiskami ?
No i S w Natalii ''okalach''
Załączniki
Ostatnia edycja:
G
guest-1673535084
Gość
MILENA jejku calkiem inna dziewczynka... Nie poznalabym jej
MLODA MAMA jesli jest u ciebie w miescie apteka "sloneczna" to tam sie kieruj. Maja umowe z nimi i w slonecznej vibin mini po 9 zl.. Tak tak 9 zl. Gin mi mowil, W innych w okolicach 25zl. Ja za yasminelle placilam 33zl.
MACIEJKA do mnie tez ty? Jak ty nas znalazlas haha
My wstalysmy o 7;30. Znaczy sie mloda. Ja dospalam do 8:30. Wlasnie popijam kawke, pozniej do sklepu bo dzis na obiadek rybcia.
Boziu dziewczyny dzis wyczailam.. Jaki przystojny pan tutaj po smieci przyjezdza!! Haha I jeszcze przystojnieszy listy przynosi hahaha
MLODA MAMA jesli jest u ciebie w miescie apteka "sloneczna" to tam sie kieruj. Maja umowe z nimi i w slonecznej vibin mini po 9 zl.. Tak tak 9 zl. Gin mi mowil, W innych w okolicach 25zl. Ja za yasminelle placilam 33zl.
MACIEJKA do mnie tez ty? Jak ty nas znalazlas haha
My wstalysmy o 7;30. Znaczy sie mloda. Ja dospalam do 8:30. Wlasnie popijam kawke, pozniej do sklepu bo dzis na obiadek rybcia.
Boziu dziewczyny dzis wyczailam.. Jaki przystojny pan tutaj po smieci przyjezdza!! Haha I jeszcze przystojnieszy listy przynosi hahaha
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Kurcze u nas w tym smiesznym miasteczku nie ma takiej apteki ;/
Dziś juz ładnie gorączka spada zupełnie inne dziecko co się okazało 3 dniowka + nowy ząb .
Dziś juz ładnie gorączka spada zupełnie inne dziecko co się okazało 3 dniowka + nowy ząb .
Liza
Na jamnikach bylam i tam nie sprzedaja wogole antykoncepcji -_-Liza do partyki ja zawsze kupuje leki na jamnikach najtansza apteka w niektore dni sa hurtowe ceny a w inne do -20%
Zaraz wysle ;-)LIZA . sandra-dukarska@wp.pl
Poczytam sobie jak mi czas pozwoli i się może trochę wycisze☺
Zobacz załącznik 650242Zobacz załącznik 650243No i S w Natalii ''okalach''
Co do exa to w wyroku ma ograniczone juz prawa ale tylko tak pisze moze decydowac o wszystkim itd. -_- zamierzam zlozyc wniosek o zmiane decyzji sądu by mial normalnie ograniczone prawa ale musze wpierw do urzedów napisac o akty urodzen dzieci bo ostatnich moich nie wydam przecie -_- a nazwiska maja jego, tez bym chciala by dzieciakom zmienili na moje panienskie razem ze zmiana wyroku, ale to bede sie dowiadywala w sądzie... musze ruszyc ta sprawe ale kurde jakos sie zabrac za to nie moge.... ciagle nie mam czasu a ty ruszylas ta sprawe juz czy tez jeszcze nie?
Kurde ale dzis zimno dzieciaki w zimowych kurtkach puscilam , rano bylo 8 stopni a teraz 5 jest
sama sie teraz jak po nich bede szla ubiore juz cieplej bo zmarzlam wczesniej :/
madzialena647
Hejka
Ale u nas zimno!!Nie mogę się przyzwyczaić Co do mieszkania to niestety śmigło nam przed nosem;/ po za tym to było 70m2 trochę za duze jak na naszą trójkę ale cena dobra była;/ na razie w domu sie uspokoiło całe szczęście, dzisiaj jedziemy do teściów bo brat D. ma urodziny w niedzielę, jakiś prezent trzeba kupić i jeszcze buty małemu, także wydatki znów;/
liza podziwiam Cię Po tym co przeszłas naprawdę silna z Ciebie babka
milena super zdjęcia
młoda mama dobrze że gorączka juz przeszła Wszystko się skumulowało trzydniówka plus nowy ząbek - pewnie stąd ta gorączka
Ale u nas zimno!!Nie mogę się przyzwyczaić Co do mieszkania to niestety śmigło nam przed nosem;/ po za tym to było 70m2 trochę za duze jak na naszą trójkę ale cena dobra była;/ na razie w domu sie uspokoiło całe szczęście, dzisiaj jedziemy do teściów bo brat D. ma urodziny w niedzielę, jakiś prezent trzeba kupić i jeszcze buty małemu, także wydatki znów;/
liza podziwiam Cię Po tym co przeszłas naprawdę silna z Ciebie babka
milena super zdjęcia
młoda mama dobrze że gorączka juz przeszła Wszystko się skumulowało trzydniówka plus nowy ząbek - pewnie stąd ta gorączka
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Dziewczyny -napisze tak... wszystkim chorujacym zdrówka.
Renata - oby @ nie przyszła
Oby dzueci nie dawały wam popalić.
Ja muszę zniknąć ma jakiś czas...jsk wszystko sobie poukadam to na pewno do was wrócę
Renata - oby @ nie przyszła
Oby dzueci nie dawały wam popalić.
Ja muszę zniknąć ma jakiś czas...jsk wszystko sobie poukadam to na pewno do was wrócę
reklama
Liza
madzialena eeee tam... kobiety sa silne i wiele udzwigna . ;-) kazda z nas jest taka tylko jedne mnej przechodza a niektore wiecej
szkoda ze z mieszkaniem nie wypalilo ale fakt 70m to sporo ;-)
happymum a co sie stalo? trzymaj sie!
szkoda ze z mieszkaniem nie wypalilo ale fakt 70m to sporo ;-)
happymum a co sie stalo? trzymaj sie!