reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hello , po 23h a ja spać nie mogę :crazy:
A Jasiek punkt 6 bedzie , ale w tym tyg niedziela wolna :tak:

Liza Powiedz mi co z twoim ex .. jesli mooge oczywiście ;-) Prawa ma ? i jak z nazwiskami ?

Macie tych moich wariatów :-D:-D Bo Dawno nie wstawiałam ,;-)
974713_848753205174894_1604772773_n.jpg10728655_848753648508183_560876221_n.jpgNo i S w Natalii ''okalach'' :-D
Noormalnie kooocham ten Uśmiech młodej przy S :)

Załączniki

• 974713_848753205174894_1604772773_n.jpg
    974713_848753205174894_1604772773_n.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 77
  • 10728655_848753648508183_560876221_n.jpg
    10728655_848753648508183_560876221_n.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
MILENA jejku calkiem inna dziewczynka... Nie poznalabym jej :p
MLODA MAMA jesli jest u ciebie w miescie apteka "sloneczna" to tam sie kieruj. Maja umowe z nimi i w slonecznej vibin mini po 9 zl.. Tak tak 9 zl. Gin mi mowil, W innych w okolicach 25zl. Ja za yasminelle placilam 33zl.
MACIEJKA do mnie tez ty?:p Jak ty nas znalazlas haha

My wstalysmy o 7;30. Znaczy sie mloda. Ja dospalam do 8:30. Wlasnie popijam kawke, pozniej do sklepu bo dzis na obiadek rybcia.
Boziu dziewczyny dzis wyczailam.. Jaki przystojny pan tutaj po smieci przyjezdza!! Haha :D I jeszcze przystojnieszy listy przynosi hahaha

PAULINA no troszke sie zmienila :)

MLODA MAMA , LIZA Paulina dobrze pisze w slonecznej mieli umowe i zwykly vibin ten kosztowal okolo 10zl .. Ale nie wiem czy to nie bylo chwilowe ...

Liza do partyki ja zawsze kupuje leki na jamnikach najtansza apteka w niektore dni sa hurtowe ceny a w inne do -20%:p
Na jamnikach bylam i tam nie sprzedaja wogole antykoncepcji -_-

LIZA . sandra-dukarska@wp.pl
Poczytam sobie jak mi czas pozwoli i się może trochę wycisze☺
Zaraz wysle ;-)

Liza Powiedz mi co z twoim ex .. jesli mooge oczywiście ;-) Prawa ma ? i jak z nazwiskami ?

Macie tych moich wariatów :-D:-D Bo Dawno nie wstawiałam ,;-)
Zobacz załącznik 650242Zobacz załącznik 650243No i S w Natalii ''okalach'' :-D
Noormalnie kooocham ten Uśmiech młodej przy S :)

Co do exa to w wyroku ma ograniczone juz prawa ale tylko tak pisze :p moze decydowac o wszystkim itd. -_- zamierzam zlozyc wniosek o zmiane decyzji sądu by mial normalnie ograniczone prawa ale musze wpierw do urzedów napisac o akty urodzen dzieci bo ostatnich moich nie wydam przecie -_- a nazwiska maja jego, tez bym chciala by dzieciakom zmienili na moje panienskie razem ze zmiana wyroku, ale to bede sie dowiadywala w sądzie... musze ruszyc ta sprawe ale kurde jakos sie zabrac za to nie moge.... ciagle nie mam czasu :baffled::confused2::eek: a ty ruszylas ta sprawe juz czy tez jeszcze nie?

Kurde ale dzis zimno :szok: dzieciaki w zimowych kurtkach puscilam , rano bylo 8 stopni a teraz 5 jest :sorry::no:
sama sie teraz jak po nich bede szla ubiore juz cieplej bo zmarzlam wczesniej :/

Hejka:)

Ale u nas zimno!!Nie mogę się przyzwyczaić:) Co do mieszkania to niestety śmigło nam przed nosem;/ po za tym to było 70m2 trochę za duze jak na naszą trójkę ale cena dobra była;/ na razie w domu sie uspokoiło całe szczęście, dzisiaj jedziemy do teściów bo brat D. ma urodziny w niedzielę, jakiś prezent trzeba kupić i jeszcze buty małemu, także wydatki znów;/

liza podziwiam Cię:) Po tym co przeszłas naprawdę silna z Ciebie babka:)
milena super zdjęcia:)
młoda mama dobrze że gorączka juz przeszła:) Wszystko się skumulowało trzydniówka plus nowy ząbek - pewnie stąd ta gorączka

Dziewczyny -napisze tak... wszystkim chorujacym zdrówka.
Renata - oby @ nie przyszła
Oby dzueci nie dawały wam popalić.
Ja muszę zniknąć ma jakiś czas...jsk wszystko sobie poukadam to na pewno do was wrócę

reklama
madzialena eeee tam... kobiety sa silne i wiele udzwigna . ;-) kazda z nas jest taka tylko jedne mnej przechodza a niektore wiecej :tak:
szkoda ze z mieszkaniem nie wypalilo ale fakt 70m to sporo ;-)
happymum a co sie stalo? trzymaj sie!

Do góry