reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aniula - niedobrze...ale najważniejsze ze rośnie i się rozwija. A ze jest chudy to trudno ja bylam od dziecka chuda i jestem do teraz. W 5 klasie podstawówki wazylam 28kg. Teraz mam 169cm i waze 50 kg.i żyje:)

reklama
Anula tej mojej kolezanki syn tez wyniki ma dobre. a ze taki szczuply.. on ma po kim, bo tato jak sznurowadło, a i mama jako dziecko tez taka wątla byla.

Moja tez chudzinka jest , nie jedna osoba twierdzi ze strach ja na rece brac ( na bilansie 85cm i 11kg ) a dobrze je :)

MACIEJKA , HAPPY ja jestem po odstawieniu tabletek , @ mialam 6.10 , wiec chyba za wczesnie na objawy kolejnej @.

Renata, Happy ja tez jako dziecko zawsze mialam wpisana w karcie niedowage, Ł tez podobno chudziutki byl wiec sie nie martwie.
Milena w wg mnie w miare wazy, Bartek wyzszy o 19 cm a wazy tylko 2,5 kg wiecej. na lipcu sa dziewczynki majace okolo metra a waza 11 z hakiem:tak:

Moja wiki też jest szczupła, i wkurzają mnie komentarze typu czy ona coś je czy ją karmisz? Kiedyś już nie pamiętam odpowiedziałam na pierwsze pytanie ze wiki jest ewenementem przyrody i na jada się tlenem . Jest wysoka ale ja też taka byłam. Ludzie to glupki, lekarka tez wysłała młoda na badania i kopara opadła ze są bardzo dobre a i do dam że ma 140 cm i waży 25 kg dobrze ze nie jest gruba mi to pasi☺

Ostatnia edycja:
Jeżeli dziecko nie jest niedożywione, nie jest słabe, zmęczone, apatyczne, uśmiecha się, dobrze się rozwija to o co kaman? Nie każdy rozwija się książkowo. Tak samo te siatki centylowe, ktore notabene zmieniają się co rusz. No ludzie, dajcie żyć. Także mamusie nie dajmy się zwariować. Mój syn był mega kluska a teraz idealny z niego kawaler. Natomiast córka to kruszyna i taka już jej uroda. O!
Dobranoc :-*

ANULA wlasnie te 11kg , ani dr nic nie powiedziala , bodajze 25centyl ;) ale Natalia jest chuuda , taka drobniutka, raczki takie malutkie , ale tatus taki , w sumie to ja tez :)

S padl akumulator, ojciec go dzis podrzucil do pracy. I bede musiala po niego jechac jak skonczy

reklama
Maciejka kciuki trzymam.
U mnie Daniel szczuply ale taka jego natura. no i niski jest. a Mikolaj ma 107cm i wazy kolo 18kg wiec tak w sam raz ;-)
Milena moze to przez odstawienie?

Ja okres jutro powinnam dostac, i zmieniam tabletki z daylette na vibin :p jest to zamiennik z wieksza iloscia hormonu i ma 21 tabletek plus 7 placebo, mam nadzieje z ebedzie oki, bo przy daylette teraz po dwóch latach okres mi sie przeciagal i pojawial sie i znikal :p
U nas dzis zimno, szaro, buro i wieje.... :-(
Chumoru nie mam wogole, siostra cioteczna dzis napisala ze pogrzeb przy weekendzie ehhh.... ;-(

Do góry