reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Happy chodzi mi że do siebie lubię nike i adidas :D
Do dzieci już tak sobie.
Madzialena pewnie że się opłaca. I nawet dobry gatunkowo :) a co do butów to racja, ja w moich nike też już 2 rok, ale dziś kupiłam już nowe :D

Położyłam ją po 18 bo kładę ją jak chce jej sie spac :-) wstała jednak o 22 :-D troszke sie pobawiłysmy i zasypia powoli znowu :-D czas i na mnie :-D

Ja swoje nike mam juz 4 albo 5 lat :-D

Jeny niech to co mnie dopadlo juz grzecznie mowiac wypierdziela bo umre chyba....
Rano rozwolnienie, a od poludnia tak mnie mdli ze 3 razy stalam juz obok wc bo myslalam ze cos pojdzie ;/
Gardlo nie to ze boli, ale takie czuje jakby drapanie i szorstkosc w nim ;/ zawsze sie cos przyczepic musi ;/

Ja to malej roznie ubranka kupuje, jak jakas promocja to H&M chociaz nie lubie ich spodni i leginsow bo w pasie mega szerokie a nogawki krotkie bo smiesznie je zawieszaja ze rozciagaja ta gumke. Tak to primark, z tesco sa fajne gatunkowo i Asda market, ale teraz mam daleko i dawno tam nic nie kupowalam ale ubranka ladne, kolory fajne i dobra jakosc. Czesto na carboodzie za grosiki lub w lumpku.. Sobie to samo.. Tyle ze ja jestem taka ze na siebie zaluje zawsze :p i pare razy podchody robie zeby cos kupic drozszego sobie :p Ale lubie sobie tez w lumpiku cos wyszperac badz na carbodziaku :p chociaz teraz ubolewam bo w tym okresie do wiosny brak ich :p
I mam tak np ze zal mi cos wywalic starego :p naeet buty :p

Brat przyjezdza jutro do nas na 6 tyg do pracy do T w firmie. Dorobi chlopak. Nie ma zbyt dobrego kontaku ost z rodzicami wiec moze troszke ochlona i jakos sie dogadaja pozniej. A jak beda potrzebowac po tych 6 tyg to moze dadza umowe na dluzej.. No zobaczymy, narazie niech tu przyjedzie i sie ogarnie.

Jakby mial umowe na stale to od razu zmiana mieszkania.. Ogolnie cos czuje ze tu nie zagoscimy zbyt dlugo.. Ta wlascicielka zaczyna mnie wku*****c ostatnio!

Paulina- udanej imprezki. A jak duze mieszkanko? ;)

heja

mojego zdychania ciąg dalszy. wczoraj bylo ok.. tylko gardlo bolalo strasznie. a dziś znowu.. juz mdli, w glowie sie kreci.Mogla top by byc ciąza.. przynajmniej jakis pozytyw w tym okropnym samopoczuciu.

co do ubran. Ja ulubionych firm nie mam. Ciuch ma mi sie podobac i ma nie kosztowac duzo. I tak najczesciej ubieram nas w lumpach. Jak jestem w miescie i nie zajde to choruje strasznie. a buty roznie. Chlopcy mają i nike, puma, adidas, i takie zwykle tez. Dla nich podstawą jest zeby byly fajne. a fajne są wtedy jak mama ladnie je zareklamuje.zaraz O do szkoly zaprowadzić musze. F poszedł na 7.

Ja też nie mam parcia na markowe. Też lubię lumpy. Chodzi mi o to że jednak takie buty za 3 stowy posłużą długo :-)

Renata to kiedy test ???

Hej ;)

Magda a co robi ze wkurza ? Jezeli masz gdzies pl apteke to kup sobie gagarin ok5zl i plucz pomaga i yo bardzo :) a na rozwolnienie jakies lekko strawne jedzonko i stoperan :)

No to moja jakis czas temu zasypiala o po 17 i wstawala o ù teraz po 19 zasypia xd

Co do ubran to czesto w h&m kupywalam bo mieli fajne kolorowe ubranka teraz przezucilam sie na smyka i zawsze mam pecha ze zrobie zakupy a za kilka dni przeceny do 70% buty jedne ma z nike ale pierwszy i ostatni raz kupilam a tak to wierna Bartkowi jestem :D

Ja juz w pracy mule du...

Paulina spokojnej przeprowadzki :) i udanej zabawy ur :)

Renata zacisniete kciukasy aby tym razem udalo sie ;)

reklama
witam dziewczynki ;)
my dzis wstalismy po 7 ja dzis odpuszczam szkoe siedze z Maniusiem ;)
bawi sie grzecznie nowym autem i narzedziami ;d

co do butow to jesli orginalki to tylko nike nie wiem czemu ale lubie je strasznie ;)
jak i dla mnie tak j dla malucha .

u nas dzis na obiad ziemniaczku mielone i jakas suroweczka
malemu ugotuje do tego pulpeta , pozniej siostra przyjdzie troche to ogarne w domku ;)

Taki bylem Kawaler na chrzcinach ;)

IMG_0797.jpgIMG_1070.jpgIMG_1052.jpg

Załączniki

• IMG_0797.jpg
    IMG_0797.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_1070.jpg
    IMG_1070.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_1052.jpg
    IMG_1052.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 44