Jeny niech to co mnie dopadlo juz grzecznie mowiac wypierdziela bo umre chyba....
Rano rozwolnienie, a od poludnia tak mnie mdli ze 3 razy stalam juz obok wc bo myslalam ze cos pojdzie ;/
Gardlo nie to ze boli, ale takie czuje jakby drapanie i szorstkosc w nim ;/ zawsze sie cos przyczepic musi ;/
Ja to malej roznie ubranka kupuje, jak jakas promocja to H&M chociaz nie lubie ich spodni i leginsow bo w pasie mega szerokie a nogawki krotkie bo smiesznie je zawieszaja ze rozciagaja ta gumke. Tak to primark, z tesco sa fajne gatunkowo i Asda market, ale teraz mam daleko i dawno tam nic nie kupowalam ale ubranka ladne, kolory fajne i dobra jakosc. Czesto na carboodzie za grosiki lub w lumpku.. Sobie to samo.. Tyle ze ja jestem taka ze na siebie zaluje zawsze
i pare razy podchody robie zeby cos kupic drozszego sobie
Ale lubie sobie tez w lumpiku cos wyszperac badz na carbodziaku
chociaz teraz ubolewam bo w tym okresie do wiosny brak ich
I mam tak np ze zal mi cos wywalic starego
naeet buty
Brat przyjezdza jutro do nas na 6 tyg do pracy do T w firmie. Dorobi chlopak. Nie ma zbyt dobrego kontaku ost z rodzicami wiec moze troszke ochlona i jakos sie dogadaja pozniej. A jak beda potrzebowac po tych 6 tyg to moze dadza umowe na dluzej.. No zobaczymy, narazie niech tu przyjedzie i sie ogarnie.
Jakby mial umowe na stale to od razu zmiana mieszkania.. Ogolnie cos czuje ze tu nie zagoscimy zbyt dlugo.. Ta wlascicielka zaczyna mnie wku*****c ostatnio!
Paulina- udanej imprezki. A jak duze mieszkanko?