reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Renata - nie dziwie się twojej reakcji tym bardziej że okres miałaś.
A ja chora jestem. Temperatura najpierw 38, 4 po paracetamolu spadla tylko do 38, 1. A teraz 38, 7. Czuje się okropnie. Wszystko mnie boli. Mam tylko nadzieje że Dennis sie nie zarazi. Dobranoc dziewczyny. Mam nadzieje że mały da mi pospac.

Happy- zdrowka ;)

Mala tez zasmarkana jest..
Teraz lezy u baby w loziu i nie chce isc do mnie ;) co to bedzie jak ta baba pojedzie.. Bedzie chodzic i wolac. Jak chwile zniknie z pola widzenia od razu jest BABA..
Przykro mi ze Maja teraz taka kumata jest a rodzinke na skype widzi, ciotki swoje i wujkow raz na jakis czas gadamy i sie wstydzi ich ciagle..

A u nas narazie planow na.drugie baby nie ma. Jeszcze nie teraz, chociaz jak widze kobitki w ciazy to tak milo na serduszku mi sie robi i mysle ze chcialabym brzuch miec znowu, ale nie nie :D a poza tym Maja jest strasznie zazdrosna, w jej obecnosci ja nie mam prawa dotykac innych dzieci i wozkow.. Ostatnia sytuacja w sklepie ide do kasy a babka stanela na srodku i nie mialam jak przejsc przeprosilam zeby sie posunela a ta stoi to wzielam.wozek i przestawiam a Maja od razu MAMAAAAAA z takim placzem w glosie :D musialam ja przgtulic i dac buziaka :p u sasiadow jak byla jej siostra z malutka to jak ja wzielam na rece to Maja w taka.histerie wpadla ze o Boziuuu..

Aa Paulina- a jesli ta praca w weekendy to twoj pracuje czy wolne ma? A moze mamunie popros? hehe zartuje oczywiscie ;)

Tak mi sie spac chce, ale Majce niezbyt i lezy i jeczy.. Usnela pozno w poludnie i dlatego ;/ i czekam az usnie zebg ja zabrac..

Witajcie:tak:
u nas tez chorobowo, Bartek od pt mial zastrzyki 2 razy dziennie, cale szczescie siostry narzeczony jest ratownikiem medycznym i do nas przyjezdzal bo o pielagniarke z przychodni nie idzie sie doprosic a 2 razy dziennie wychodzic tez nieciekawie. Maly mial angine, goraczke 39,8 i dreszcze, lekami wymiotowal i zostaly zastrzyki, w srode mial ostatni.
Zdrowka dla Was:tak:
Ja juz nie raz pisalam w naszych planach nie ma wiecej dzieci;-)

SANDRA musisz go dojechac. Zeby poczul jakas odpowiedzialnosc ;-)
MAGDA moj nie pracuje w weekendy ;-) co druga albo trzecia sobote od 8-13. Ostatnio tylko co mieli taki szalony tydzien co chodzil na dzien noc to byl i w sobote i w niedziele. Ale to raz w roku sie zdarza. Majce przejdzie. Nikola tez taki wstydzioch do ciotek, ale teraz jak zobaczyla chrzestna po 4msc to 10min wstydziocha a potem jak na skrzydlach do niej. Tylko do chrzestnego cos sie przekonac nie moze.
RENATA tez bym rzala jak ta z psychiatryka. Idziesz po okresie na pewniaka a tu buum.

U nas dzis mrozno ale slonecznie. Jak tu jest pieknie jak jest sloneczko to szok ;-) odrazu chce sie zyc. My zaraz zjemy sniadanie, napijemy sie kawki i spadamy na plac zabaw a potem do sklepu. Robie dzis makaron ze szpinakiem ;-)

Aniula-zdrówka dla was.
cały czas leżę z gorączka., noc miałam okropna i nadal czuje się strasznie. W dodatku @ nadal nie ma. Ale po ostatnich zawirowaniach raczej na nic nie liczę i myślę że po prostu wszystko się rozregulowalo.

Witam wszystkie mamy po dlugiej nieobecności ,;)
Jakos nie bylo czasu by wejsc i cos napisac .. a jak juz weszlam to nie mialam weny by cos napisac.
U nas jakos leci maly nam nie choruje juz sam chodzi od miesiaca ;) i Dziś kończymy roczek !!
Jestesmy tez juz po chrzcinach z ktorymi mielismy troche problemow ale skonczylo sie nawet calkiem dobrze ;)
Ja od wrzesnia dalej kontynuuje szkole .. w styczniu mamy juz egzaminy zawodowe wiec sporo nauki niestety ,.
Buziaki dla wszystkich dzieciaczków.;*

Hejka:)

My juz po śniadanku:) Slońce zaczyna wychodzić a wczoraj to normalnie lato było:) Cały dzien na placu zabaw siedzieliśmy, odkad otworzyli to P. nigdzie nie chce chodzic tylko tam:) Aa i pozniej lece zanieść cv bo otwieraja sklep dosłownie 20m od nas także trzymajcie kciuki:)

magda, paulina oby udało sie Wam z pracą!:-)

Co do zapezpieczeń to ja i D. gumek nienawidzimy, kiedys używaliśmy na zmianę ze stosunkiem przerywanym, D. mówił że uważa i co? W ciąże zaszłam:-D Ale byłam u ginekologa po tabletki, pamietam że przepisała mi yasminelle, kupiłam i czekałam na okres a tu okresu brak;/ teraz gumki uzywamy jak np. chora jestem i biorę antybiotyk to potrzebne dodatkowe zapezpieczenie, a ostatnio D. sie uparł że nie będzie ich używał i prawie miesiąc nic nie było bo nie dość że brałam 7dni antybiotyk to jeszcze 2 tygodnie po trzeba uważać:-)

Duzo zdrówka dla chorujących:*

Miłego dnia

MLODA MAMA sto lat dla Mariuszka ;) my za 5 dni.
MADZIALENA moj tez powiedzial ze gumki juz nie ubierze. Poczul chlopak jak to jest bez haha

reklama
Paulina Dziekujemy :)
My tez jednak wolimy bez ale moj strasznie sie stresuje .
na 23 pazdziernika mam wizyte u ginekologa bo nie trafilam z tabletkami przytylam 10 kg
i pojawily sie problemy z nerkami .
Mam pytanie czy ktoras jak odstawila tableti to nie miala okresu ja juz 3 miesiac nie mam a w ciazy nie jestem

Do góry