reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Renata - nie dziwie się twojej reakcji tym bardziej że okres miałaś.
A ja chora jestem. Temperatura najpierw 38, 4 po paracetamolu spadla tylko do 38, 1. A teraz 38, 7. Czuje się okropnie. Wszystko mnie boli. Mam tylko nadzieje że Dennis sie nie zarazi. Dobranoc dziewczyny. Mam nadzieje że mały da mi pospac.

Happy- zdrowka ;)

Mala tez zasmarkana jest..
Teraz lezy u baby w loziu i nie chce isc do mnie ;) co to bedzie jak ta baba pojedzie.. Bedzie chodzic i wolac. Jak chwile zniknie z pola widzenia od razu jest BABA..
Przykro mi ze Maja teraz taka kumata jest a rodzinke na skype widzi, ciotki swoje i wujkow raz na jakis czas gadamy i sie wstydzi ich ciagle..

A u nas narazie planow na.drugie baby nie ma. Jeszcze nie teraz, chociaz jak widze kobitki w ciazy to tak milo na serduszku mi sie robi i mysle ze chcialabym brzuch miec znowu, ale nie nie :D a poza tym Maja jest strasznie zazdrosna, w jej obecnosci ja nie mam prawa dotykac innych dzieci i wozkow.. Ostatnia sytuacja w sklepie ide do kasy a babka stanela na srodku i nie mialam jak przejsc przeprosilam zeby sie posunela a ta stoi to wzielam.wozek i przestawiam a Maja od razu MAMAAAAAA z takim placzem w glosie :D musialam ja przgtulic i dac buziaka :p u sasiadow jak byla jej siostra z malutka to jak ja wzielam na rece to Maja w taka.histerie wpadla ze o Boziuuu..

Aa Paulina- a jesli ta praca w weekendy to twoj pracuje czy wolne ma? A moze mamunie popros? hehe zartuje oczywiscie ;)

Tak mi sie spac chce, ale Majce niezbyt i lezy i jeczy.. Usnela pozno w poludnie i dlatego ;/ i czekam az usnie zebg ja zabrac..

Witajcie:tak:
u nas tez chorobowo, Bartek od pt mial zastrzyki 2 razy dziennie, cale szczescie siostry narzeczony jest ratownikiem medycznym i do nas przyjezdzal bo o pielagniarke z przychodni nie idzie sie doprosic a 2 razy dziennie wychodzic tez nieciekawie. Maly mial angine, goraczke 39,8 i dreszcze, lekami wymiotowal i zostaly zastrzyki, w srode mial ostatni.
Zdrowka dla Was:tak:
Ja juz nie raz pisalam w naszych planach nie ma wiecej dzieci;-)

SANDRA musisz go dojechac. Zeby poczul jakas odpowiedzialnosc ;-)
MAGDA moj nie pracuje w weekendy ;-) co druga albo trzecia sobote od 8-13. Ostatnio tylko co mieli taki szalony tydzien co chodzil na dzien noc to byl i w sobote i w niedziele. Ale to raz w roku sie zdarza. Majce przejdzie. Nikola tez taki wstydzioch do ciotek, ale teraz jak zobaczyla chrzestna po 4msc to 10min wstydziocha a potem jak na skrzydlach do niej. Tylko do chrzestnego cos sie przekonac nie moze.
RENATA tez bym rzala jak ta z psychiatryka. Idziesz po okresie na pewniaka a tu buum.

U nas dzis mrozno ale slonecznie. Jak tu jest pieknie jak jest sloneczko to szok ;-) odrazu chce sie zyc. My zaraz zjemy sniadanie, napijemy sie kawki i spadamy na plac zabaw a potem do sklepu. Robie dzis makaron ze szpinakiem ;-)

Aniula-zdrówka dla was.
cały czas leżę z gorączka., noc miałam okropna i nadal czuje się strasznie. W dodatku @ nadal nie ma. Ale po ostatnich zawirowaniach raczej na nic nie liczę i myślę że po prostu wszystko się rozregulowalo.

Witam wszystkie mamy po dlugiej nieobecności ,;)
Jakos nie bylo czasu by wejsc i cos napisac .. a jak juz weszlam to nie mialam weny by cos napisac.
U nas jakos leci maly nam nie choruje juz sam chodzi od miesiaca ;) i Dziś kończymy roczek !!
Jestesmy tez juz po chrzcinach z ktorymi mielismy troche problemow ale skonczylo sie nawet calkiem dobrze ;)
Ja od wrzesnia dalej kontynuuje szkole .. w styczniu mamy juz egzaminy zawodowe wiec sporo nauki niestety ,.
Buziaki dla wszystkich dzieciaczków.;*

Hejka:)

My juz po śniadanku:) Slońce zaczyna wychodzić a wczoraj to normalnie lato było:) Cały dzien na placu zabaw siedzieliśmy, odkad otworzyli to P. nigdzie nie chce chodzic tylko tam:) Aa i pozniej lece zanieść cv bo otwieraja sklep dosłownie 20m od nas także trzymajcie kciuki:)

magda, paulina oby udało sie Wam z pracą!:-)

Co do zapezpieczeń to ja i D. gumek nienawidzimy, kiedys używaliśmy na zmianę ze stosunkiem przerywanym, D. mówił że uważa i co? W ciąże zaszłam:-D Ale byłam u ginekologa po tabletki, pamietam że przepisała mi yasminelle, kupiłam i czekałam na okres a tu okresu brak;/ teraz gumki uzywamy jak np. chora jestem i biorę antybiotyk to potrzebne dodatkowe zapezpieczenie, a ostatnio D. sie uparł że nie będzie ich używał i prawie miesiąc nic nie było bo nie dość że brałam 7dni antybiotyk to jeszcze 2 tygodnie po trzeba uważać:-)

Duzo zdrówka dla chorujących:*

Miłego dnia

MLODA MAMA sto lat dla Mariuszka ;) my za 5 dni.
MADZIALENA moj tez powiedzial ze gumki juz nie ubierze. Poczul chlopak jak to jest bez haha

reklama
Paulina Dziekujemy :)
My tez jednak wolimy bez ale moj strasznie sie stresuje .
na 23 pazdziernika mam wizyte u ginekologa bo nie trafilam z tabletkami przytylam 10 kg
i pojawily sie problemy z nerkami .
Mam pytanie czy ktoras jak odstawila tableti to nie miala okresu ja juz 3 miesiac nie mam a w ciazy nie jestem

Do góry