reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No tak hormony... tyle ze rzadziej przyjmowane ale w wiekszej dawce.. ehh.. w takim razie spiralka ;) a implant to tez hormony? Czy dziala na innej zasadzie?

RENATA moja dzis nie idzie na drzemme wiec tez padnie ;-) a ja spokoju ogladne Zdrady! Ooo tak :-)

reklama
paulina ja miałam właśnie spiralę miedzianą Multiload cu375 którą wymienia się raz na 5 lat:) Gdybym się nie bała to znów bym do niej wróciła:) Na razie biorę tabletki Daylette, ginekolog mówiła że są przeznaczone dla młodych kobiet, zawierają niewielką ilość hormonów ale wiadomo cale życie nie będę ich brać ale na razie nie mam wyjścia:)

My właśnie szykujemy się na spacer:)

Też się zastanawialam nad wkładką. W internecie dużo różnych opinii. Paulina daj znać co się dowiedzialas jak bedziesz bo ciekawa jestem:) ja biore tabletki zaczelam po porodzie od YAZ i właśnie one tak jak mówiła mi ginekolog są dla mlodych najbardziej ale drogie ok 50zł nie całe z opakowanie i bralam je 7 miesięcy i super się sprawdzily teraz mam odpowiednik NARAYA PLUS i też sobie chwale.:)

Hej
My po kolejnej wizycie. Plamy są prawdopodobnie od tego mleka. Tylko pyt czy laktoza czy białko ogólnie :-( zapisałam ja do dermatologa bo już nic nie wiem.

Co do zabezpieczeń to ja muszę mieć namacalny dowód, bo wtedy jestem spokojna czyli gumka. Nigdy nie brałam tabletek ani nic innego.

reklama
MADZIALENA dobrze ze mowisz! ;)
CAYOKA noo jak bede w PL to prawdopodobnie pojde na mala kontrole. Chyba ze cos innego do tego czasu sie stanie... :-)
MACIEJKA podziwiam. Nie nawidze gumek, to tak jak lizak lizaka przez papierek jak dla mnie. I jeszcze akcja sie rozkreca a tu STOP! Trzeba cos zalozyc ;-)

U nas tak parszywa mzawka z nieba leci ze szok.

Do góry