reklama
G
guest-1673535084
Gość
MACIEJKA teraz duzo nie wychodzi, w twoim przypadku tez nie bo nasze dzieci pija podobnie bo moja 400ml dziennie wypija. Pomysl sobie jak to obciaza budzet przy karmieniu mm od poczatku no 350zl to spokojnie wydawalismy na mleko na poczatku miesiecznie.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja pamiętam że za mm dla Dennisa placilam ok. £10 i duże opakowanie starczyło na ok . tydzień. Później pił nuntramigen wiec mieliśmy za darmo, jak miał ok 9 miesięcy to na krowie przeszliśmy+kaszki ryżowe. Na 14miesiecy odrzucił butelkę i koniec. Teraz kupuje ok 10l mleka na tydzień.
Dziękuję za rady ale i tak nic nie jem bo nie mogę nic przelknac. Pije herbatę rumiankowa i jest lepiej.
Musze jeszcze dom posprzątać. Czasem Tęsknię zeby znów miec małe mieszkanie
Dziękuję za rady ale i tak nic nie jem bo nie mogę nic przelknac. Pije herbatę rumiankowa i jest lepiej.
Musze jeszcze dom posprzątać. Czasem Tęsknię zeby znów miec małe mieszkanie
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Tutaj na szczęście to mleko nie jest az tak drogie bo najdroższe kosztuje ok. £13 , wszystkie hipoalergiczne, sojowe, bez laktozy są na receptę wiec za darmo. Kaszka nestle/bobivit kosztuje £2, 5-3. Więc w stosunku do zarobków to normalne ceny. Tak samo jeśli chodzi o ubranka i akcesoria dla dzieci