reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maciejka, nie kazde mleko jest nie dobre. Nestle Junior, ma o smaku miodu i waniliowym, a bebiko banan bodajze ;) Moja ostatnio je własnie Nestle i jak próboje to osobiscie mi smakuje.

reklama
23may, Bartek tez nestle junior pije ale on tylko naturalny smak lubi:tak:
mleko wcale drogo nie wychodzi ja ostatnio w rossmanie za niecale 13 zl a w biedronce dwupak prawie 30 zl

Fajnie że Wasze dzieci piją te mleczka :) Wasze są już większe to też piją go mniej. To miesięcznie dużo nie wychodzi co nie? Doceniam cyc do roku, ile kasy zaoszczędzonej :D

MACIEJKA teraz duzo nie wychodzi, w twoim przypadku tez nie bo nasze dzieci pija podobnie bo moja 400ml dziennie wypija. Pomysl sobie jak to obciaza budzet przy karmieniu mm od poczatku;) no 350zl to spokojnie wydawalismy na mleko na poczatku miesiecznie.

Ja pamiętam że za mm dla Dennisa placilam ok. £10 i duże opakowanie starczyło na ok . tydzień. Później pił nuntramigen wiec mieliśmy za darmo, jak miał ok 9 miesięcy to na krowie przeszliśmy+kaszki ryżowe. Na 14miesiecy odrzucił butelkę i koniec. Teraz kupuje ok 10l mleka na tydzień.
Dziękuję za rady ale i tak nic nie jem bo nie mogę nic przelknac. Pije herbatę rumiankowa i jest lepiej.
Musze jeszcze dom posprzątać. Czasem Tęsknię zeby znów miec małe mieszkanie

reklama
Tutaj na szczęście to mleko nie jest az tak drogie bo najdroższe kosztuje ok. £13 , wszystkie hipoalergiczne, sojowe, bez laktozy są na receptę wiec za darmo. Kaszka nestle/bobivit kosztuje £2, 5-3. Więc w stosunku do zarobków to normalne ceny. Tak samo jeśli chodzi o ubranka i akcesoria dla dzieci

Do góry