reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MACIEJKA wsrod Polakow. Tutaj czesciej wsrod Polakow slychac Lene, ktora kojarzy mi sie z jakims proszkiem do prania :cool: zreszta czeste nie czeste... ja mam na imie Paulina i to podobno nie bylo czeste imie wsrod dzieci a w szkole co trzecia to Paulina byla..
ANUla moze moja z tej jedzoty wyrosnie ;-)

Paulina moze z czasem wyrosnie, Bartek tez byl lobuzem ale im jest starszy tym grzeczniejszy chociaz jeszcze dluga droga przed nami:tak: kolezanki ma 3 latka ale ona od zawsze byla spokojnym dzieckiem;-)

Hejka:)

My pospaliśmy do 10:-) Zimno u nas strasznie;/ Jutro pierwszy dzień do pracy.. pogoda ma być to dobrze ale jakby padało to moge roznoszenie gazet przedłużyć do nastepnego dnia:) Mam nadzieję że zdążę:)

katka dużo zdrówka dla Was!:-)
paulina moja znajoma ma córkę Nikolkę i do tej pory była bezproblemowym dzieckiem, jak skończyła 3 latka to zaczęła pokazywać różki:-D

Miłego dnia

Maciejka moj tez ma ciezki charakter ale i tak jest lepiej niz wczesniej, jest bardzo obrazalski i uparty. nie chce chodzic do przedszkola i przez to tam nie je, chodzi od poczatku wrzesnia a jeszcze nic tam nie zjadl:no:

Maciejka moj tez ma ciezki charakter ale i tak jest lepiej niz wczesniej, jest bardzo obrazalski i uparty. nie chce chodzic do przedszkola i przez to tam nie je, chodzi od poczatku wrzesnia a jeszcze nic tam nie zjadl:no:

To jest taki zawiety typ człowieka który chce pokazać że jest góra. Też to mamy. Powiedz mu że nic tym nie osiągnie a aby będzie tam głodny, jego problem. To z czasem się odblokuje ;)

reklama
MADZIALENA moze moja bedzie miala na odwrot i po 3 urodzinach zrobi sie aniolkiem:tak::tak::tak::tak::tak:
ANULA nie je nic dalej? A jak wraca do domu to cos zje czy dalej nie jadek?
MAGDA u was tez taka zimnica? Boziu, tu jak wiatr zawieje to czasami mam wrazenie ze zaraz sniegiem przywali...

My bylysmy w sklepie co ma troche polskich artykulow a tylko tam kupuje mleczko gostynskie z magnezem do kawy i nas zlalo troszke... Cale 8 stopni mamy ;) O 6 rano byly 3 stopnie wiec podejrzewam ze w nocy temperatura mogla spasc ponizej zera.

Do góry