reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina- no wlasnie nie Angole, z nimi jest ok.. Ale ci Pakistance, Murzyni.. matkoo porazka.. Tak jak nie chciala nas blisko domu zarejestrowac w przychodni bo potwierdzenie adresu musi byc rachunek a nie wyciag z banku.. Poszlismy do kolejnej przychodzi i wyciag z banku ma byc a nie rachunek.. parodia..

Najlepsi Pakistance pracuja w sklepach tzw spozywczakach. Wchodzisz a tam po polsku: Jak sie mas, cesc, narazie :D zawsze mili, uprzejmi, zagaduja.

Wczesniej jakos mi to az nie przeszkadzalo, bo nie trzeba bylo zalatwiac.. ale teraz widze tych balwanow.. Jak im ciezko pracowac to niech spadaja do siebie, jest mnostwo chetnych na ich miejsce! ;)

Tutaj z polskimi.imionami roznie. Slyszalam nawet mala dziewczynke Gosie. A tak to mix ;) Maje tez sa, ale jakos mi to nie przeszkadza ;)

U nas pada.. mialam robic pierogi, ale po.ziemniaki w taka pogode sie nie wybieram, jakos mi nie po drodze :D zjadlysmy sniadanie i siedzimy ;)

reklama
MACIEJKA to jest tu bardzo czeste ;)
MAGDA u nas w sklepach to najczesciej turasy i murzyny. Tak samo w autobusach. Sprzataczki to polki, w wykonczeniach domow/remontach polacy i litwini. Szwedzi to tu na wyzszych stanowiskach siedza :p tu to taki misz masz wszystkich narodowosci swiata.. jak powiesz kur.a w sklepie to wiekszosc sie odwraca haha albo jak bylismy w ikei i klasycznie kolejka po hotdogi to przed nami trzech gosci stoi, mowie cos do A. a ci odwrot i patrza jak na ufoludka, okazalo sie ze to polaczki :cool:

Hejka:)

My pospaliśmy do 9:) Wczoraj taka wykończona byłam, dobrze że chociaż ciepło było:-) Za tydzień tez ma być ciepło ale jak zaczną się mrozy to nie będę roznosić szkoda zdrowia marnować, w dodatku ja rowerem jeżdżę a mam takie długie trasy że masakra;/ szczerze to już bym to rzuciła:)

Miłego dnia:)

MADZIALENA troche przerabana ta praca..

U nas taka lipna pogoda ze szok. Dobrze ze A. niedaleko pracuje to bedzie o 17. Tak mnie wszystko drazni ze szok...

zimno zimno zimno...
masakra..

A tak to heeej ;*
U Nas wszystko dobrze, Julce znikły te plamki prawie. myje jej buzie tym mydlem biały jeleń o ogolnie jej się taka ładniejsza zrobila cera.
Klimatyzacja w pracy mnie wykonczy ;/ pogoda zreszta tez.. wczoraj niby słonecznie, ale mi bylo zimno..

23may to dobrze że te plamki już znikają:) Pomaga też przemywanie wodą z mąką ziemniaczaną:) bynajmniej na mojego lobuza to działa:)

My właśnie wróciliśmy z dworu, zimno strasznie;/ A od poniedziałku ma być ponoć2 1 stopni:-)

Magda-ja nienawidzę z pakistanami przez telefon rozmawiać bo ich nie rozumiem:/
Madzialena-co do pracy...cóż nikt nie mówił ze będzie lekko; /
U nas dziś ciepło ake strasznie wiało.
23may-fajnie że plamki zeszły:)

Dennis nadal do przedszkola biegnie jak na skrzydłach. Przedszkolaki codziennie go chwalą ze zabawkami sue dzieli ze dziecią pomaga, je ładnie, mówi coraz więcej. Normalnie dumna jestem jak nie wiem... aż wierzyć mi się nie chce:)
Ps. Dziś robiliśmy ludziki z kasztanow:)

Hej.

Jestem przerazona!!
Otworzyli granice dla tych pieprzonych Cyganuchow.. i wiecie co od kilku dni sie dzieje!???? Porywaja dzieci, w roznym wieku. Przykladowo sytuacja o ktorej slyszalam( tata Polak wybral sie z synkiem do parku i jakies 3Cyganichy podlecialy i zaczely szarpac mu wozek, mowiac ze to ich dziwcko bo ktos im uprowadzil dziecko, za moment jakies cyganskie wyrostki podeszly, dobrze ze ludzie w paeku byli i mu pomogli, bo szczerze nie chce myslec jakby to sie skonczylo) Kolejna sytuacja w centrum handlowym uprowadzili dziecko w sklepie, bialy dzien, chwilA nieuwagi matki i z wozka zwineli dzieciakA jak maskotke, Zaraz matkA do ocbrony poleciala, zamkneli centrum i Znalezli dziecko w towarzystwie Cyganow;// Jezu wlos mi soe jezy na sama mysl.
Dzis poszlam do parku bo T na druga zmiane zostal. Obserwowalam kazdego kto na mnie sie gapil i tak mnie zoladek bolal Ze wrocilam do domu, w dodatku Maja chciala biegac bo wie juz ze w parku jej pozwalam.. no serce w gardle, mimo ze duzo ludzi bylo, ktorych juz kojarze z widze stamtad. Sama juz nie bede spacerowac, bo nieraz nikogo w parku nie ma. Na zakupy tylko autobusem, tsk to na podworku a spacer do parku razem z T !!! Porazka...

Poza tym u nas zimno.. Niedlugo T wroci z pracy.

reklama
Magda-słyszałam o tym ale u mnie cyganow nie widziałam (oprócz tych którzy mieszkają w domu na przeciwko mojego) pewnie dlatego że to wieś.
Magda uważaj tam na siebie i małą.

Do góry