reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

OLCIU moja miala pierwsze miala z nike buciki ale one byly do nauki chodzenia bo podeszwa miekka, a wlasciwie prawie wogole jej nie bylo. Ale najlepiej nauczyla sie chodzic w adaskach z twarda podeszwa ktore miala na zewnatrz:) ja slyszalam ze dzieci najlepiej ucza sie chodzic na boso, wystarcza skarpetki z antyposlizgiem.

RENATA powtorzysz mi czym smarujesz te plamy Filipowi? Jutro jade do galerii to kupilabym mlodej.

Ja Filipa smaruje kremem Dexeryl. w galerii go raczej nie kupisz. w aptece juz tak. No i na zaostrzony stan triderm, ale to juz na recepte.
Czasami tez przed wyjsciem na mroz smaruje go kremem do rąk na silny mroz i wiatr. I krem z mleka koziego.

a BALSamy ja uzywam rozne. musi dobrze natluszczac, bo aj szybko schne. i ladnie pachniec :)

Ostatnia edycja:
reklama
Paulina tobie chodzi o suche plamy u małej? Kup emolium sobie też możesz zmarować jak jest skóra przeuszona.

No my już po wizycie i krótkim spacerku. Nic mu nie jest. Kazala dać jakis syrop prawoślazowy i tyle przepisała też berodual i pulmikort na wszelki wypadem bo u niego to raz dwa sie kiedyś rozwijało coś niedobrego ale na razie wporządku jest.

PAPITKA nie ma opcji, po emolium wysypuje ja taka jakby kaszka na calym ciele. Miala to jak miala ze 2 miesiace, na poczatku fajne, a potem tragedia co sie stalo ze skora..

OLCIA cos takiego. Adidasa tez miala bo dostala od szefowej takie maluskie ale wyrosla z nich zanim zaczela probowac chodzic :p na adidasie nam pisalo "to learn walk" czy cos takiego. Mialysmu rozowe, z bialymi paskami adidasa i w przodu mialy taka gume jakby fioletowa. W kazdym razie w dotyku to tak jakby to podeszwa nie byla taka miekka i gietka :)
Edit
Adidas dragon bodajze sie nazywaly

Ostatnio edytowane przez moderatora:
IDzieki zaraz podje zobaczyc czy to takie ;D bo tez rozowe sa

Paulina cos nie chce mi wyszukac ;/
Cos takiego mam

Ostatnia edycja:
Przrpaszam musze tak bo w edycji nie chce mi dodac

Załączniki

• 1391597431289.jpg
    1391597431289.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Nadia uczyła sie chodzić na boso, w skarpetkach antyposlizgowych, a pierwsze buciki na dwór miała z adidasa z miękka podeszwa. Po domku to tylko na boso:)

Do góry