reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Co do usg to w obu ciązach miałam po 4. Z O. pierwsze miałam dość późno bo nie spieszyłam się z wizytą u gin. Z młodym za to poszłam za wcześnie i nic jeszcze nie było widać. Gin kazała przyjść za 2 tyg ( najdłuższe 2 tyg w życiu) i wtedy już było pięknie widać moją małą fasolkę

Duuużo zdróweczka dla wszystkich chorowitków

Sandra nie przejmuj się mamą- przejdzie jej. Teraz najważniejsza jest dzidzia.

Keeplovin, Ataraksjawitajcie

Madzia Oliwia zaczęła przesypiać nocki od ok 3 mc. Damian wcześniej bo od niecałych 2 mc.

Agunia
gratuluję

A co u nas? Nic specjalnego, zaraz idziemy na zakupy. Młody coś marudzi od samego rana...

reklama
Ehh to niewiadomo ile nocy z przerywanym snem mnie jeszcze czeka ;) U nas dziś równie ładna pogoda jak wczoraj. Wybieramy się do mojego chrześniaka. Miłego dnia dziewczyny! :)

Hejo ja pije kawke a lobuziara sie bawi ;)

Ja dzisiaj kilka spraw mam do zalatwienia ale wyjdziemy po 10 ;) dzisiaj Zu dosc dlugo spala bo do 8 ;o az sama z siebie wstalam o 7 patrze no spi az dziwne ;D i tylko jedna pobudke miala o 4
Milego dnia

Hej :) wstalam i znów mialam po****** sny:wściekła/y::wściekła/y: ile można? Myślę A skocze dziś z małym ma zajęcia bo juz zdrowy.
Papryką-zdrówka dla Kubusia :)
Madzi-zycze żeby mała szybko nocki przesypiac zaczęła

Dziewczyny a jak z kurteczkami na wiosne? Pokupywane czy nie zakladacie czy wolicie np cieplejsza bluze zalozyc jak to u Was jest?

Wampi zdrowka dla dzieciaczka ;)

Wampi- zdrówka dla synka
Olcia-my mamy skórę, wiatrówke, kurtke taką na chłodniejsze dni wiosny i kamizelkę puchowa tylko ze kurtka chuba będzie za duża bo jakąś wielka wypada

Hej

Moje starszaki wreszcie do szkol poszly :p jaka cisza w domu.... :-)
Od 11 jade autem po corke i mam pare spraw zalatwic :p a do 13 musze zdazyc wiec auto sie przyda :p

Aguniaaa
gratki .

Witam nowe mamy :-)

My na wiosne mamy kurtki, Mikolajowi na jesien kupilam, a Hania ma jeszcze doba , daniel tez ma :-) adidasy tylko bedzie trzeba kupic :tak:

Manius juz prawie zdrowy nowe antybiotyki i kropelki szybko zadzialaly ;)
Dzis dostanie pierwszy obiadek w postaci marcheweczki , piekna pogoda az chce sie wyjsc ...
Ja chyba sie rozchoruje gardlo boli kaszel i strasznie niskie cisnienie dzis szkole odpuściłam masakra ;[
a tyle nauki na czwartek i piatek nie wiem jak to ogarne,
Co do kurczeczek to duzo maly juz podostawal i duzo dresow wujo mu przywiozł z angli adidaski tez dostal nike i takie fajne angielskie sa urocze ;) a wy co planujecie na dzisiejszy dzien ?:-)
na obbiad bedziemy gotowac pomidorowke jakos mam ochote ..

My kurtke mamy jedna, Nikola dostala na jesien i mierzylam jej ostatnio i dobra. Z adidasow wyrosla i trzeba kupic, ale juz mam fajne nike wypatrzone :p poczekam az A. przyjedzie z $$$$$ :D

My wstalysmy o 9. Jedna pobudka w nocy, ryczala z 10minut. Cos sie snilo.

reklama
Młoda mama- my dzisiaj jedziemy do lekarza bo mam muszę zapisać się na zdjęcie implantu no i sprAtanko jak codzień a na obiad szpinak ziemniaki i jakko:)

Do góry