mamusia Nikosia
Zaciekawiona BB
u mnie było ponad 70 osóbno wlasnie ladnie to wszystko sie komponuje ; )duzo gosci mieliscie/macie na weselu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie było ponad 70 osóbno wlasnie ladnie to wszystko sie komponuje ; )duzo gosci mieliscie/macie na weselu ?
pomału kolację szykuje potem kąpanie Nikośkano to ladnie , ;]co ciekawego robicie ?
no to pieknie będzie wszystko wyglądać jeszcze znalazłam na kompie moje zdjęcie pazurków ślubnychMAMUSIA NIKOSIA czerwone zaproszenia, zawieszki na alkohol, czerwonu wystroj sali, bukiet z czerwonych roz generalnie wszystko w czerwieni.KASIEK dzieki naprawde sie w niej zakochalam.. juz fajnie wygladalo jak model przymierzalam a co dopiero jak na miare bedzie szyta.. doczekac sie nie moge wiem skromna jestem haha jej jaka ty szczuplutka w tej sukni!!! Musze tak do sierpnia wygladac MLODA MAMA my bedziemy zapraszac 170/180 osob. Ktos pewnie odmowi wiec ze 150 bedzie.