reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kitty ja jestem za zabawkami edukacyjnymi wiec za pieskiem ale Filip ma taka zeberke ale w wydaniu zajaca i rowniez bardzo fajne :) Wiec nie wiem ktore z tych 2 wybrac :)

Witam:)

Ale drukujecie dziewczyny:) Jak znajde chwilke wolnego to postaram sie nadrobić:) Narazie ksiazyki i nauka wołaja:/

Galarecia gratulacje zabka:) Pierwszy arz slysze o tym ze zabaek moze pojawic sie tak wczesnie, a jak tak mnei to czeka za tydzien....<szok>:)

ja tez jestem za tym watkie;)
Ja znam stronke z pampersami ktore mozna dostac za darmo, ale musze ja znaleść dam znac:)

wracam do nauki milego wieczorku:):)

ona_mika ja jak miałam przepisane globulki to miałam je stosować do miesiączki.. Czyli z tego by wypadało że raczej przy miesiączce nie można ich stosować.. Ale nie wiem.. A na ulotce nie pisze??

Femme mój suwaczek dobrze pokazuje ile zostało dni do końca ciąży,ale wyprzedza o tydzień ile jest tygodni:dry: Cały czas tak było.Teraz jest 39 tygodni i 4 dni.Olejku jednak nie będę używać,bo się boję...

Mika Ty mi nawet nic nie mów o dwóch tygodniach później!Ja się nie zgadzam i koniec:-p

Iwoneczka przysiady z moim bólem kręgosłupa i nogami spuchniętymi jak balony odpadają.A już na pewno odpadają szybkie przysiady.

EWI - współczuje :dry: miejmy nadzieje że się wszystko unormuje i Mareczek będzie normalnie sypiał

MIKA - no to super :-) taki wyjazd na pewno wam dobrze zrobi :-)

KITTY - ja słyszałam opinie że ten skoczek jest super

No i aniołek wrócił :-p brzuszek przestał boleć jeszcze troszkę się pręży żeby kupkę zrobić ale już jest dobrze więc zapowiada się spoko noc :-p :-)

A ja dzis padam:-( Po południu miałam juz tak dosc, ze poprosiłam mame, zeby po pracy przyjechała...:zawstydzona/y: przynajmniej obiad zrobiłam i ogarnełam troszke i nie musiałam przy małej siedziec przez 2h:-( heh... dzis czuje sie jak wredna mama:-:)-:)-( i w ogole jakis dół mnie dzis złapał, poryczała sie, sama nie wiem dlaczego...
ostatnio jakos tak nic nam nie wychodzi, dobrze, ze mam przynajmniej męża i córeczke... :zawstydzona/y: ponarzekałam troszke, ide sie połozyc! Dobranoc

reklama
Witam:)
Galarecia gratulacje zabka:) Pierwszy arz slysze o tym ze zabaek moze pojawic sie tak wczesnie, a jak tak mnei to czeka za tydzien....<szok>:)

Hehe a wiesz, że zdarzają się przypadki dzieciaczków które urodziły się już z ząbkiem albo kilkoma? Żadko, ale są takie przypadki :happy:.

No a ja przed chwilą wróciłam z zajęć :baffled: Dzisiaj na neurologię dorkotek zaprosił rodziców z Amelką - dwumiesięczną przecudowną dziewczynką :tak: Jaka była grzeczna, jak ją obracał, przewracał, pokazywał problemy itp. A jak zaczęła płakać to wystarczyła chwilka na rękach i już spokój. Wszyscy w grupie się zachwycili tą kruszynką :-) Szkoda tylko, że od urodzenia taka chora :-(

Do góry