reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kitty ja jestem za zabawkami edukacyjnymi wiec za pieskiem ale Filip ma taka zeberke ale w wydaniu zajaca i rowniez bardzo fajne :) Wiec nie wiem ktore z tych 2 wybrac :)

Witam:)

Ale drukujecie dziewczyny:) Jak znajde chwilke wolnego to postaram sie nadrobić:) Narazie ksiazyki i nauka wołaja:/

Galarecia gratulacje zabka:) Pierwszy arz slysze o tym ze zabaek moze pojawic sie tak wczesnie, a jak tak mnei to czeka za tydzien....<szok>:)

ja tez jestem za tym watkie;)
Ja znam stronke z pampersami ktore mozna dostac za darmo, ale musze ja znaleść dam znac:)

wracam do nauki milego wieczorku:):)

ona_mika ja jak miałam przepisane globulki to miałam je stosować do miesiączki.. Czyli z tego by wypadało że raczej przy miesiączce nie można ich stosować.. Ale nie wiem.. A na ulotce nie pisze??

Femme mój suwaczek dobrze pokazuje ile zostało dni do końca ciąży,ale wyprzedza o tydzień ile jest tygodni:dry: Cały czas tak było.Teraz jest 39 tygodni i 4 dni.Olejku jednak nie będę używać,bo się boję...

Mika Ty mi nawet nic nie mów o dwóch tygodniach później!Ja się nie zgadzam i koniec:-p

Iwoneczka przysiady z moim bólem kręgosłupa i nogami spuchniętymi jak balony odpadają.A już na pewno odpadają szybkie przysiady.

EWI - współczuje :dry: miejmy nadzieje że się wszystko unormuje i Mareczek będzie normalnie sypiał

MIKA - no to super :-) taki wyjazd na pewno wam dobrze zrobi :-)

KITTY - ja słyszałam opinie że ten skoczek jest super

No i aniołek wrócił :-p brzuszek przestał boleć jeszcze troszkę się pręży żeby kupkę zrobić ale już jest dobrze więc zapowiada się spoko noc :-p :-)

A ja dzis padam:-( Po południu miałam juz tak dosc, ze poprosiłam mame, zeby po pracy przyjechała...:zawstydzona/y: przynajmniej obiad zrobiłam i ogarnełam troszke i nie musiałam przy małej siedziec przez 2h:-( heh... dzis czuje sie jak wredna mama:-:)-:)-( i w ogole jakis dół mnie dzis złapał, poryczała sie, sama nie wiem dlaczego...
ostatnio jakos tak nic nam nie wychodzi, dobrze, ze mam przynajmniej męża i córeczke... :zawstydzona/y: ponarzekałam troszke, ide sie połozyc! Dobranoc

reklama
Witam:)
Galarecia gratulacje zabka:) Pierwszy arz slysze o tym ze zabaek moze pojawic sie tak wczesnie, a jak tak mnei to czeka za tydzien....<szok>:)

Hehe a wiesz, że zdarzają się przypadki dzieciaczków które urodziły się już z ząbkiem albo kilkoma? Żadko, ale są takie przypadki :happy:.

No a ja przed chwilą wróciłam z zajęć :baffled: Dzisiaj na neurologię dorkotek zaprosił rodziców z Amelką - dwumiesięczną przecudowną dziewczynką :tak: Jaka była grzeczna, jak ją obracał, przewracał, pokazywał problemy itp. A jak zaczęła płakać to wystarczyła chwilka na rękach i już spokój. Wszyscy w grupie się zachwycili tą kruszynką :-) Szkoda tylko, że od urodzenia taka chora :-(

Do góry