reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nowe...:zawstydzona/y: ehhh... niestety i tacy sprzedawcy sa na allegro:baffled: zamówiłam juz nowe gdzie indziej, a z tym gosciem nie chce miec nic wspolnego... ciekawe kiedy krzesełko dojdzie:zawstydzona/y: ehhh... bo narazie na ich stronie widnieje ze nie maja kasy, a przelałam je w poniedziałek:confused: a spcjalnie kupowałam krzesełko z półleżącą pozycja, zeby juz mała w nie móc sadzac...:-( szkoda słow... miałam pecha!

reklama
My stosowaliśmy devikap ale polozna mowila ze mozna co innego i witaK i było wszystko ok a teraz mała bierze cebion/cebion multi

ja mam również 19 lat i jestem w 21 tygodniu ciąży:) jestem bardzo szczęśliwą żona i juz nie mogę sie doczekać kiedy w końcu bede mogła przytulić moje maleństwo:) pozdrawiam

Femme ja na Twoim miejscu bym mala poobserwoala a jhak tak dalej pojdzie to poszla do pediatry - przynajmniej bedziesz miala spokojne sumienie..

Ostatnia edycja:
Jezu dziewczyny moim zdaniem te zamkniete sa zupelnie bez sensu bo niby kiedy mozna do nich uzyskac dostep jak ma sie 800 postow i 100 znajomych?nie sadze zebyscie bardziej dokladnie opisywaly na zamknietym niz tu a z reszta co za problem pokazac sie kim sie jest i swoja twarz?Ja na przyklad zastanawiam się kto jak wyglada poprostu lubie wiedziec z kim rozmawiam

Kitty tu nie chodzi o to ile masz znajomych czy ile masz postow.. tu chodzi o to, czy zzyjemy sie z jakas osoba i jej ufamy i wtedy decydujemy czy chcemy ta osobe w naszym gronie z\na zamknietym.. na na zamknietym rozmawiamy o tym o czym nie chcemy pisac na forum ogolnym..

Kitty może i jesteś ciekawa jak kto wygląda, ale nie każdy chce żebyć widziała i to trzeba uszanować i do tego służy tamten wątek.

Ehhhh mam bojowy nastrój dzisiaj :tak:

No a za godzinę idę na konkurs młodych projektantów mody "Off fashion". Siostrzeniec, który jest modelem na tym konkursie załatwił mi i mojej kumpeli zaproszenia :-):-) a nasz kumpel, który też jest modelem na tym pokazie chce załatwić nam wejściówkę na bankiet :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D A tam podobno alkohol leje się strumieniami :szok::-D:szok::-D Ojjjj żeby mu się udało :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
baska201,chwilami no ok rozumiem i szanuje.Tylko wiecie co moim zdaniem moze lepsze bylo by nie pisanie o zamnknietym na glownym.Taka moja propozycja

Do góry