reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaska19 - Gratuluje Maleństwa, właśnie zwróciłam uwage że ma dopiero 1 tydzień i 3 dni :-) Oliwka_11 - 11 miesięcy to nie dużo, to musi byc niesamowite uczucie wychowywac dwójke dzieci takich malutkich :-) Z Tatą jakoś to będzie, dam znac jak przeżyje (Żart oczywiście) hehe. Firanka - Oooo, wielkie dzięki :-) Napewno słyszałaś o Beatrycze Błońskiej-Polarczyk, wiem że nie ma dobrych opini, ale kurcze mną się zajmuje (Wydaje mi się że dobrze, hmm..) nie mam zastrzezeń :-) Szukam teraz w Poznaniu USG, gdzie zapisaliby mi ruchy Kruszynki na płytce, ale nie moge sobie poradzic zeby znaleźc :-(

reklama
dobry ja z rana z dobrymi nowinkami

FEMMKA urodziła :-D:-D:-D:-D tak mi napisała " o 4.45 urodziła się zdrowiutka Nina ,waży 3300 i mierzy 58cm 10 pkt!!! "

Poród miała nie najgorszy w sumie 5 godzin trwał,skurcze na początku strzaszne były i Femmka podrapała całą ręke Kubie!!A bóle parete i wyjście Ninki pisze że spoko!!Babka jej powiedziała że poród ładnie postępował i że ładnie parła!!A jak zobaczyła malusią to o wszystkim zapomniała!!Teraz sobie leży na łóżku i odpoczywa,mała z nią śpi a ona nie może się na nią napatrzeć!!!
Pozdrawia was wszystkie!!A i kazała przekazać MADZI że nie jest tak żle!!

gratulacje femmka ,dużo radości z pociechy a przede
wszytstkim przespanych nocy..........

Ja miałam dziś super noc ,chyba nie pamiętam kiedy się tak wyspałam MŁODY usnął ok 22 potem pobutka o 4 i wstał o 7 ....ech jak to fajnie jest wstawać o 7 a nie o 5 !!!!

Femme kochana gratuluje:* czekamy na Ciebie z Ninka:tak:
wystrzelila jak z procy wczoraj:-Dnie mialam kiedy wejsc na foruma tu takie rzeczy sie dzialy:-D
super:-)

BAŚKA pomógł jej chyba ten olejek rycynowy ,bo po tym femmke przeciściło i zaczęły się skurcze!!!A jak tam u ciebie!!!!!???Lenka co porabia??

Witam mamusie
Femmka super, ogromne gratulacje, jednak sie udalo przyspieszyc:-) to zostalam tylko ja:-) He he no mam nadzieje ze nie jezt tak strasznie:-)
Moze w koncu sie cos ruszy, od wczoraj mam straszne bole w podbrzuszu i jakies tam skurcze, zobaczymy, najwyzej zrobie tak jak femmka:-)
oliwka_11 zeby dzieciaki Ci tak zawsze ladnie spaly, pewnie calkiem inaczej sie czujesz wyspana??
dorom5 trzymam kciuki za udana rozmowe

Madzik oj kochana nawet nie wiesz jak się super czuje...mam nadzieję ze w końcu Bartek sie przestawi i bedzie tak ładnie spał......no teraz kolej na ciebie..ech jak ten czas leci ,dopiero co był wasz pocżatek ciązy a wy już rodzicie!!!

Ostatnia edycja:
Czesc.Ja mam 19 lat jestem od 3 miesiecy mama....tak jak Ty balismy sie powiedziec rodzicom...dzis tego zaluje.Mysle ze czym szybciej tym lepiej.Przez zwlekanie a co za tym idzie nerwy i stres bylam 3 razy w szpitalu:(Tak strasznie sie balam wtedy o malucha..Rodzice napewno nie beda zli ze masz w sobie malenstwo,ale jak dlugo bedziecie czekali z rozmowa moga miec pretensje o brak zaufania do nich.Ja z przyszlym mezem i coreczka tworzymy rodzine,naprawde czujemy sie szczesliwi a dziadkowie szaleja na punkcie malutkiej.zycze odwagi i powodzenia

reklama
Oliwka! Dzieki za wiadomość...:tak:

Weszłam tylko pogratulować i mykam na sniadanko, bo M jest do 10 w domku i własnie mi zrobił... o reszcie napisze jak pojdzie do pracy...:-p

Femme wielkie gratulacje!!! Ninka duza dziewczynka i pewnie tak samo ładna jak mama, juz sie nie umiem doczekac zdjec!

Do góry