Hej miło poznac [emoji4] to nic tylko trzymam kciuki [emoji4][emoji4]Hej dziewczyny ! Miło was poznać, ja z chłopakiem zaczęliśmy pierwszy cykl starań. Mam 21 lat
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej miło poznac [emoji4] to nic tylko trzymam kciuki [emoji4][emoji4]Hej dziewczyny ! Miło was poznać, ja z chłopakiem zaczęliśmy pierwszy cykl starań. Mam 21 lat
Miło mi Cię poznac, fajnie, że jest ktos w moim wieku ktory cykl staran juz?Ja też w tym roku 21 to powiedzenia życzę
Amcia Ciebie tez mi milo poznac co tam slychac?Hej miło poznac [emoji4] to nic tylko trzymam kciuki [emoji4][emoji4]
Ojej to masz córcie? super! gratulacje! Ile ma mała?A wszystko dobrze Lena już siedzi sama powiedziała Tata wczoraj pierwszy raz ząbki na górze ida ale nie chcą wyjść a co byś chciała wiedzieć to pytaj śmiało [emoji4]
Lena skończy 7 mc w kwietniu 22 [emoji4]Ojej to masz córcie? super! gratulacje! Ile ma mała?
Ja jak narazie nie staram mam mała córeczkę więc za wcześnie na 2 hehMiło mi Cię poznac, fajnie, że jest ktos w moim wieku ktory cykl staran juz?