reklama
Witam mamuśki. Ja jestem szczęśliwą mamą rocznej Anastazji, a na listopad mam kolejny termin porodu . Kocham macierzyństwo, ale także swoja prace ponieważ pracuje jako księgowa. Grudziądz to miasto w którym żyje z moją rodziną a mój dzidziuś będzie nazywał się Franciszek. Choć to już mój drugi poród to i tak się boje ale jednocześnie ciesze, że będę mieć synka. Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
Milkchocolate
Fanka BB :)
Witam, mamusie.
Mam 26 lat i właśnie się dowiedziałam, ze spodziewamy się dzidziusia! Jutro biegnę do lekarza, póki co jeszcze nie wierzę!
Starania pół roku, z jednym jajnikiem ( drugi usunięty przy torbieli).
Mam 26 lat i właśnie się dowiedziałam, ze spodziewamy się dzidziusia! Jutro biegnę do lekarza, póki co jeszcze nie wierzę!
Starania pół roku, z jednym jajnikiem ( drugi usunięty przy torbieli).
Patuśkaa
Fanka BB :)
Wielkie gratulacje.
Madzialena - u nas bardzo często jest ten temat. Nawet psa wzięliśmy, chyba myślałam, że temat przejdzie. Ale jest coraz gorzej. Niby bym chciała ale jak co do czego to się boje. Kuba nawet już imiona wybrał hihi. Staś albo Kamil.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Madzialena - u nas bardzo często jest ten temat. Nawet psa wzięliśmy, chyba myślałam, że temat przejdzie. Ale jest coraz gorzej. Niby bym chciała ale jak co do czego to się boje. Kuba nawet już imiona wybrał hihi. Staś albo Kamil.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 19 lat. mam za sobą martwą ciążę, wywołanie poronienia, bóle i cierpienia.. Jestem zaręczona z moim mężczyzną i w ten weekend wprowadzamy się do naszego własnego mieszkanka mam pracę, od października zaczynam studia zaoczne... I wtedy, ten niecały rok temu gdy na świat miała przyjść nasza Fasolka, tak się cieszylam i oswoilam z tą myślą.. Mój narzeczony tez. Zalamalam się. Mój ukochany chce teraz spróbować jeszcze raz. Dodam ze ma 26 lat, ma stałą prace i jesteśmy ze sobą 3 lata.. Za 2 lata mamy ślub. Sama tez bym chciała mieć dzidzie.. Ale czy sobie poradze? Jak wy dajecie sobie radę jako młode mamy?
gabi2991
Zaciekawiona BB
Cześć mamusie Mam na imie Gabrysia 24lata i mam 3 letniego synka jestem już po rozwodzie (niestety alkohol był głównym powodem i brak zainteresowania dzieckiem), ale układam sobie na nowo życie z innym mężczyzną, którego mój synek bardzo lubi
reklama
Witajcie mamusie ;-)
Mam 17 lat i mam cudownego 4 miesiecznego synka Kocham Go najmocniej na swiecie zaszalam w ciaze maja 16 lat a urodzilam jak mialam 17 lat wychowuje swoje dziecko razem z mezem i jestem z tego bardzo dumna . Sadze ze mlode mamy wychowuja swoje dzieciatka lepiej niz niektore starsze ktore maja swoje dzieci gleboko w d.....e ;-) ciesze sie ze wielee dziewczyn mysli tak samo pozdrawiam mamusie i ich kochane pociechy ;-)
Mam 17 lat i mam cudownego 4 miesiecznego synka Kocham Go najmocniej na swiecie zaszalam w ciaze maja 16 lat a urodzilam jak mialam 17 lat wychowuje swoje dziecko razem z mezem i jestem z tego bardzo dumna . Sadze ze mlode mamy wychowuja swoje dzieciatka lepiej niz niektore starsze ktore maja swoje dzieci gleboko w d.....e ;-) ciesze sie ze wielee dziewczyn mysli tak samo pozdrawiam mamusie i ich kochane pociechy ;-)