reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nikola-witaj i gratulacje, ja byłam ttraktowana super ale rodziłam mając prawie 20 lat no i w Uk a to inna bajka
papitka-inteligentna z ciebiedziewczyna :))
mnie ostatnio nie było bo samopoczucie dało w kość + przygotowania do świąt, mam nadzieje że za miesiąc jak sjkończe piewszy trymestr poczuje sie lepiej

reklama
Hej

Ją miałam wszystko po znajomości także personel super osobną salę dostałam a co do lekarza to ich nie ma przy porodzie :)

Moge oficjalnie się pochwalić. Pampersa pozegnalysmy na zawsze :) mam super core bo sama z siebie zrezygnowała z pampersa w dzień a teraz sama zrezygnowała z pampersa w nocy :)

A co do egzaminu poprawka w stycznniu. Wtacalam już do wordu i przed samym wordem wjechałam w jednokierunkową i nie popatrzylam na znak i skrecilam z prawego pasa w Lewo :p egzaminator super mam nadzieję że będę go miała w styczniu

Prezenty już kupione od nas dostanie kuchnię z krainy lodu bo jest faza i tego robota bebo więc można teraz spokojnie przygotowywać się do świat :))

Hej

Happymum20 dziękuje :) tez miałam rodzic w UK, bo w sumie tam zaszłam w ciąże ale co sie okazało to że bym musiała za poród płacić bo nie miałam przepracowanego jakiegoś tam wymaganego czasu..

Olcia to gratulacje dla Twojej córeczki :)
Widze że też egzamin zdajesz, ja juz teorie zaliczoną ale nie mogę zdać jazdy :( stresuje się za bardzoo

Nikołaj, olcia - Widzę że nie tylko ja na etapie państwowego praktycznego. nawet się nie zapisałam jeszcze. :)

olcia- to super, że koniec z pampersami.

u nas prezenty już wszystkie pokupione i spokój mamy. aby dotrzymać do świąt.

olcia ale masz juz dużą córę! w końcu dorosła do tego by pozegnac się z pampersem :)

U nas prezenty też juz pokupowane, jutro mam w planach zdobienie pierniczków a reszta w tygodniu :) choinke ubraliśmy przedwczoraj, D. pojechał z małym do fryzjera i wrócili z choinka:) Do 23 ja ubierałam hehe

Ja juz 3 razy z łuku nie wyjechałam :D
Ostatnim razem jak byłam to ze stresu zapomniałam wcisnąć przycisk żeby otworzyć maskę i ciagalam ją 5 minut, myśle "cholera, zaraz wyrwę, co jest z tym" egzaminator patrzy na mnie jak na idiotkę, ja cała czerwona i przypomniałam sobie o tym przycisku dopiero hahah i z tego stresu zaraz najechalam na linie.
Jak jestem z moim instruktorem to luk robie idealnie, a tam na egzaminie to stres robi swoje...

Pochwale się co moja kochana mama dzisiaj zakupiła dla mojej córeczki [emoji7]
ImageUploadedByForum BabyBoom1450532575.336651.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1450532600.898795.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1450532575.336651.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450532575.336651.jpg
    72,6 KB · Wyświetleń: 291
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1450532600.898795.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450532600.898795.jpg
    90 KB · Wyświetleń: 293
My wczoraj ubralismy choinkę :p Nikola ją za pierwszym razem dwa razy wlaczylam pozycyjne i nawet nie ruszylam i oblalam :p drugi raz to już napisała za trzecim już zdam :D mam taką nadzieję :p to czemu nie poprosisz instruktora żeby z Tobą poszedł? On może z Tobą jechać na egzaminie tylko siedzi z tyłu :p

reklama
Mieliśmy ubierać choinkę dzisiaj ale mi się nie chciało. Przyszli znajomi posiedzieliśmy do 21 i tak popołudnie zleciało. Młody jeszcze nie śpi a ja padam.

Do góry