reklama
Ewix- a to ciaza planowana? Dlugo sie staraliscie?
Mnie tak moj wkurzyl.. masakra ci faceci. Sto mysli na minute, play sobie zmienia wszystkiego a ja sie dowiaduje na samym koncu lub w trakcie realizacji.
Trzeba sie dzis odstresowac, o tak!!
Udanego Sylwestra wszystkim
Mnie tak moj wkurzyl.. masakra ci faceci. Sto mysli na minute, play sobie zmienia wszystkiego a ja sie dowiaduje na samym koncu lub w trakcie realizacji.
Trzeba sie dzis odstresowac, o tak!!
Udanego Sylwestra wszystkim
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
No to u mnie kiepsko...brazowe plamienia i otwarta szyjka...jestem po konsultacji(telefonicznej) z położna oczywiście poki to nie jest zywa krew zagrozenia nie ma ale mam odpoczywac i powiedziec o tym na usg...w 16tc bede miec badanie i jeśli bedzie trzeba to zaloza szew czy cos w tym stylu(nie zrozumialam do konca)
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
9t4d badam szyjke już od dłuższego czasu,oczywiście od kiedy jestem w ciazy robie to raz na 2-3tyg
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Papitkaa-czyżby upragniony ale nie planowany dzidziuś?
U mnie plamienie na szczęście ustaly ale dalej staram aie ograniczać obowiazki, tzn. Sprzatam i gotuje ale nie odkurzam schodow z odkurAczem w ręce,nie myje okien i nie nosze zakupów
U mnie plamienie na szczęście ustaly ale dalej staram aie ograniczać obowiazki, tzn. Sprzatam i gotuje ale nie odkurzam schodow z odkurAczem w ręce,nie myje okien i nie nosze zakupów
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Papitkaa-znam takich co uważali bardzo ale wiesz 100% daje tylko szklanka wody
reklama