reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maciejkaa mój synuś z 30sierpnia?a twoja z którego?ja tez niewiem czy umie kontrolować jak wieczorami lata w majteczkach to pytam czy chce si!ale nieroby nic!zdazyli sie ze na podłogę zrobił!a przychodzicie juz bunt dwulatka?

22 sierpień :)
Oj tak! od paru dni zaczął się pełną parą, ale nie ustępuje jej w żadnej kwestii. Jest ryk ale trudno, w końcu zrozumie, że ze mną nie wygra nigdy :)

reklama
Ok dzieki wielkie jak urwis pójdzie spac to będę miec chwilkę:)wlasnie robiliśmy razem popcake:))maciejka mój syn tez krzyczy ale nieustepuje!dzisiaj chodzi zamna cały dzień i krzyczy nawet 5minut sie niepobawi jak wstanę z podlogi!:)

Ostatnia edycja:
Klaudii u nas głównie są awantury o wsiadanie do auta, bo chce się bawić z przodu, albo o to, że chce na plac zabaw, zamiast do domu i o to, że chce do sklepu iść. To takie 3 główne powody :p w domu na szczęście umie się sama bawić. Ale wiem o co chodzi, bo syn nie potrafił ani minuty sam być :/

Hej.

Klaudii- u nas to ksiazkowy bunt 2latka :p trwa od jakiegos czasu ale mam nadzieje ze niedlugo przejdzie a pozniej pewnie bunt 3,4 i tak do 18stki hehe :p a tak nawiasem mowiac to moja rzuca sie po ziemi, walenie glowa, plucie, wrzasko-krzyk, rzucanir na fochu akurat tym co jest w rece ;)

Mamy antybiotyk. Wczoraj bylam u pediatry z nia bo taki kaszel ma i sie okazalo ze oskrzela zawalone ma. Ta pogoda mnie dobija, bo to przez to.

A poza tym nic ciekawego.

Czyli moj syn rozwija sie prawidlowo[emoji3]czesto tak placze ze go na wymioty bierze!dzisiaj mamy ciezko noc kolejna znowu wymioty i niewiem z jakiego powodu!

hejo :) co do buntu dwulatka to przechodzilismy teraz etap na "jeszcze" (jeszcze sie bawic, jeszcze skakać na zamku, jescze bajki itp)jak sie nie zgadzamy to krzyk. no i wszystko "bubu sam" w efekcie są krzyki jak mu coś sue nie uda :/

Co do nocniczka to moj syn przyniosl dzisiaj sam majteczki i chcial zeby mu zalozyc:)a ze dostal dzisiaj kuchnie to biedny zapomnial sie i nerwowy przylecial i krzyczy mama sii ajjjajaj[emoji3]

Magda zdrowia dla córki!
happy o u nas też był ten etap z młodym! matko męczące to hehe ciągle mówił "ecie ecie" (jeszcze)! Słowo koniec, starczy, oznaczało awanturę :szok:
Klaudii to ładnie już kuma :) u nas jest sii jak już leci po nogach :p

reklama
Do góry