reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maciejkaa mój synuś z 30sierpnia?a twoja z którego?ja tez niewiem czy umie kontrolować jak wieczorami lata w majteczkach to pytam czy chce si!ale nieroby nic!zdazyli sie ze na podłogę zrobił!a przychodzicie juz bunt dwulatka?

22 sierpień :)
Oj tak! od paru dni zaczął się pełną parą, ale nie ustępuje jej w żadnej kwestii. Jest ryk ale trudno, w końcu zrozumie, że ze mną nie wygra nigdy :)

reklama
Ok dzieki wielkie jak urwis pójdzie spac to będę miec chwilkę:)wlasnie robiliśmy razem popcake:))maciejka mój syn tez krzyczy ale nieustepuje!dzisiaj chodzi zamna cały dzień i krzyczy nawet 5minut sie niepobawi jak wstanę z podlogi!:)

Ostatnia edycja:
Klaudii u nas głównie są awantury o wsiadanie do auta, bo chce się bawić z przodu, albo o to, że chce na plac zabaw, zamiast do domu i o to, że chce do sklepu iść. To takie 3 główne powody :p w domu na szczęście umie się sama bawić. Ale wiem o co chodzi, bo syn nie potrafił ani minuty sam być :/

Hej.

Klaudii- u nas to ksiazkowy bunt 2latka :p trwa od jakiegos czasu ale mam nadzieje ze niedlugo przejdzie a pozniej pewnie bunt 3,4 i tak do 18stki hehe :p a tak nawiasem mowiac to moja rzuca sie po ziemi, walenie glowa, plucie, wrzasko-krzyk, rzucanir na fochu akurat tym co jest w rece ;)

Mamy antybiotyk. Wczoraj bylam u pediatry z nia bo taki kaszel ma i sie okazalo ze oskrzela zawalone ma. Ta pogoda mnie dobija, bo to przez to.

A poza tym nic ciekawego.

Czyli moj syn rozwija sie prawidlowo[emoji3]czesto tak placze ze go na wymioty bierze!dzisiaj mamy ciezko noc kolejna znowu wymioty i niewiem z jakiego powodu!

hejo :) co do buntu dwulatka to przechodzilismy teraz etap na "jeszcze" (jeszcze sie bawic, jeszcze skakać na zamku, jescze bajki itp)jak sie nie zgadzamy to krzyk. no i wszystko "bubu sam" w efekcie są krzyki jak mu coś sue nie uda :/

Co do nocniczka to moj syn przyniosl dzisiaj sam majteczki i chcial zeby mu zalozyc:)a ze dostal dzisiaj kuchnie to biedny zapomnial sie i nerwowy przylecial i krzyczy mama sii ajjjajaj[emoji3]

Magda zdrowia dla córki!
happy o u nas też był ten etap z młodym! matko męczące to hehe ciągle mówił "ecie ecie" (jeszcze)! Słowo koniec, starczy, oznaczało awanturę :szok:
Klaudii to ładnie już kuma :) u nas jest sii jak już leci po nogach :p

reklama
Do góry