reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

W odpieluchowaniu pomogly mi panie w żłobku bo jest nocnikowanie i Zu od stycznia lata bez pampersa w domu na dwór czasami zakładam tylko pampersa ... Rzadko kiedy ma wpadki no chyba ze ma majteczki tak jak wczesniej wspominałam
Smoczek jeden dzień nam wystarczyl przegryzla i koniec przygody bylo ze smoczkiem nie plakala ani nic ale Zu to juz miala smoczka dla widzi mi się bo wszystkie gryzla wiec zaparlam sie ze to juz koniec i mysle ze nawet jakby plakala nie odpuscilabym i troche balam się ze w żłobku jej dadzą ale na szczęście nie daly

Paulina co mac mam przynosić pampersy chusteczki mokre i suche a na caly rok krem do buźki ręcznik papierowy sudokrem sliniaczki no i kapciuszki i to chyba wszystko

Zazdroszcze wam tego przedszkola ale mam zamiar wyslac ja od wrzesnia do prywatnego przedszkola anglojęzycznego ale to jeszcze troche czasu mam to tylko plany jak na ta chwile :D

reklama
Magda0109
Mój synuś ma 21miesiecy i zbieram sie zeby w ciagu dnia mu sciągnąć pampka i próbować ci z tego wyjdzie!wczoraj z okazji dnia mamy usiadł na nocnik i zrobił siku:))

Moja też ma 21 miesięcy.którego sierpnia ur?
My jesteśmy z tym daleko w lesie. Wie że jest coś takiego jak sisi i gdzie się robi, ale nie umie jeszcze kontrolować, więc czekam jeszcze jakiś czas.

Maciejkaa mój synuś z 30sierpnia?a twoja z którego?ja tez niewiem czy umie kontrolować jak wieczorami lata w majteczkach to pytam czy chce si!ale nieroby nic!zdazyli sie ze na podłogę zrobił!a przychodzicie juz bunt dwulatka?

Możecie polecić strony hand made fajne?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KLAUDI a moze bys sie tak przedstawila? :p
OLCIA my nic z tych rzeczy nie musimy przynosic ;) ja te jestem zadowolona ze Nika wkonci ruszyla i ze akurat to przedszkole wybralismy jestem mega zadowolona )

Juz sie przedstawiałam:)niewiem dokładnie jak to tu wszystko działa ale wczoraj sie przedstawiam jak założyłam konto[emoji3]ale mogę jeszcze raz jestem mama kochanego urwisa który ma niedługo skończy 2latka:)i byc moze jak sie uda w niedalekiej przyszłości będę mogła zostać mama poraz drugi:)

Hejka mamuśki
Macie porady jak zabrać sie za odpieluszkowanie:)syn usiądzie ja mowię zeby siusiu zrobił to on mi na to tak siiii!jaki czas temu zawsze wieczorem sadzalam go i robił teraz niechce!napiszcie jak to u was było?

Napisalas tylko to :p a my chcialybysmy wiedziec skad jestes ile masz lat jak masz na imie itp ;) milo by bylo.

Paulina lat 19 mama 2,5 letnie Nikoli ktora wlasnie zaczela Szwedzkie przedszkole.

reklama
Szukam rzeczy do pokoju synka jak posciel ozdoby kocyki

Witam wszystkie obecne mamuski[emoji112]

Sa wsród was mamuśki które planują druga ciąże albo juz sa w ciazy?

Moze któraś mama sie podzieli doświadczeniami z okresu buntu dwulatka?bo unas mały ostatnio wszystko wymusza płaczem krzykiem i traktuje bicie nas jako świetna zabawę!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry