G
guest-1673535084
Gość
KLAUDI ja polecam wszystkie drewniane ukladanki, klocki lego, klocki takie niby drewaniane ( w przedszkolu wygladaja jak drewno ale zeby zadne dziecko w leb nie dostalo to one sa miekkie ) no i puzzle. Nikola uklada puzzle od ok 2rz takie latwe, np z 6 elementow mamy ksiazki Pinokio i Krolewna sniezka i tam w srodku nornalna ksiazka a co strone trzeba ulozyc obrazek. No i 3 msc temu dostala 50 elementowe puzzle z Potworow i spolki ktorych uwielbia no i pare razy razem ulozylysmy i z lekka pomoca sama je uklada. No i dla takich dzieci polecam ciastoline mega usprawnia dlonie.
A tak wogole to hej u nas oki. Wczoraj probowalam Nikole zostawic na 20min ale sie nie dalo. Tu podejscie jest "psychologiczne" i nie mozna wyjsc bez "say goodbye" do dziecka. No i OLCIA dobrze mowilas, jak N. zaczela plakac tak ja sie pobeczalam jak bobr ale wiem ze dobrze jej to zrobi.
A tak wogole to hej u nas oki. Wczoraj probowalam Nikole zostawic na 20min ale sie nie dalo. Tu podejscie jest "psychologiczne" i nie mozna wyjsc bez "say goodbye" do dziecka. No i OLCIA dobrze mowilas, jak N. zaczela plakac tak ja sie pobeczalam jak bobr ale wiem ze dobrze jej to zrobi.