reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nie każda szkoła jest przygotowana na dzieci . Nauczyciele musze iść z godnie z planem i je przygotować do następnej klasy A nie biorą pod uwagi tego ze te dzieci nie są równe a wymagają tyle samo od nich by nadążyć z matrialem

Dokładnie !!! I najtrudniejsze pytanie, to ile jest w stanie z siebie dać i jakim kosztem, jadąc ciągle na przymusie gonienia? :-(

reklama
Sandra-tam gdzie mi mówiłaś?
ja właśnie pije wino i się wkurzyłam. teściowa fotelik samochodowy D. pożyczyła a wiecie po co? zeby trójkę tamtych wnuków na wycieczkę jutro zabrać :/ wkurzyłam się i napisałam jej "miłego" smsa...i tyle urywam kontakt zupełnie. mam wy****ne i nie mam zamiaru więcej z nimi gadać. S. nie zabronie tam jeździć i z nimi rozmawiać bo to jego rodzice ale ja podziękuję... ot tyle...mogę juz zapomnieć ze mają wnuka! oczywiście na smsa nawę nie odpisała ;)

Sandra- a gdzie bylas w pracy? Jakie godziny? J

Happy- porazka....

Ja sie stresuje przed dzisiejszym spotkaniem.. te ostatnio przebieglo w milej atmosferze i bez stresu a dzis masakra..

Jeszcze sie stresuje bo siostra T bierzr Maje i wiezie ja do drugiej siostry i dopiero po poludniu ja odbierzemy... A ona z tamta siostra T az tak zrzyta nie jest, noo ale dzis wyjatkowa sytuacja i nie mam wyjscia w sumie.. :/

Nic specjalnego firmie Joker sprzątam ich biura trochę ich tam jest od poniedziałku do piątku na 4 h za 600 zł mc . Jest co robić ogółem 16 pomieszczeń jest do ogarnięcia bardziej czuje się na sklepie , na tyle dobrze ze jestem tam sama i nikt na dema nie siedzi.
Annacia . Tak rok wcześniej pracowałam w Biedronce mogłabym tam wrócić ale nie mam z kim jej zostawić.

Happy masakra :( co S na to?
magda powodzenia!
sandra bierz! O robotę ciężko ... a jak sytuacja z emigracja?

Maciejkaa nie mam wyboru jestem na dnie finansowym gdybym wiedziała że tak będzie nigdy bym się nie zgodziła na wyjazd przez to same kłopoty, trzeba było siedzieć tu i nie było by tej sytuacji w której się znalazłam brakuje mi sił nerwów i wszystkiego nie tak miało być nie tak miało się skończyć

reklama
Maciejka - S. powiedział tylko ze przez te 3 lata się przyzwyczaił i ma ich gdzieś. wiesz na początku było mi przykro. teraz juza to gdzieś bo wie ze nasze wkurzanie sie nic nie zmieni.

Do góry