reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ANIA bylam ostatnio w konsulacie i jedna dziewczynka miala na imie "Nikol", jak dla mnie porazka :d wielu ludzi mowi do niego Ksawery co bardzo drazni jego mame :d

Edit
MADZIA nie pilam nigdy zielonej herbaty ;-) jedynie ta z nestea :d

reklama
Moj tez Xavier;p napisalam w liczbie mnogiej Xaviery :p jak tak to mozna odmienic w ogole:p
Do mojego tez mowia czasami Ksawery ale juz uwagi na to nie zwracam bo bym oszalala chyba:p

ANIU poprawilam post bo pierwszy raz przeczytalam na szybko :p jakbym miala druga corke to chcialabym wlasnie Nathalie, ciekawe czy wezma pod uwage to ze bede miala szwedzki person numer i bede ja rejestrowala w polskim konsulacie w Sztokholmie i ja zarejestruja. Bo watpie ze dostane obywatelstwo do tego czasu

Ania oryginalne imiona są bardzo fajne o ile współgrają z nazwiskiem ;) zdecydowanie lepiej oryginalne niż takie ktore nosi co drugie dziecko :p u mojego syna w klasie są 3 Julie 3 Leny i 3 Nikole. Chłopcy też się powtarzają.

MACIEJKA mi Lena kojarzy sie z proszkiem do prania :p z tym nazwiskiem masz racje, ale my mamy nazwisko nie polskie
ANIA Sebastian :p chociaz moj A. sie wylamuje powoli hahah

Ja mam Dennisa ;) nawet tu w uk jest ich bardzo mało z nazwiskiem komponuje się ładnie Dennis Kacprzak :) jak kiedyś będzie drugi syn to będzie Dylan ;) jak córka to Emilia albo Jessica

A ja mam popularna Julke, Julia Zawisz wiec z nazwiskiem fajnie brzmi ;) co do popularnosci to jest jedyna julka w grupie w przedszkolu, za to maja 4 Niokole, 2 Tytusow i takto imiona sie nie powtarzaja ;)

A u nas jest Piotrus :) Piotr Bartosiak imie wybieral tata:) jak tylko zaszlam w ciaze to oglosil ze jak bedzie synek to Piotrus a cora Oliwia:) mi Oliwia sie nie podobalo:)

reklama
Do góry