reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ANIA bylam ostatnio w konsulacie i jedna dziewczynka miala na imie "Nikol", jak dla mnie porazka :d wielu ludzi mowi do niego Ksawery co bardzo drazni jego mame :d

Edit
MADZIA nie pilam nigdy zielonej herbaty ;-) jedynie ta z nestea :d

reklama
Moj tez Xavier;p napisalam w liczbie mnogiej Xaviery :p jak tak to mozna odmienic w ogole:p
Do mojego tez mowia czasami Ksawery ale juz uwagi na to nie zwracam bo bym oszalala chyba:p

ANIU poprawilam post bo pierwszy raz przeczytalam na szybko :p jakbym miala druga corke to chcialabym wlasnie Nathalie, ciekawe czy wezma pod uwage to ze bede miala szwedzki person numer i bede ja rejestrowala w polskim konsulacie w Sztokholmie i ja zarejestruja. Bo watpie ze dostane obywatelstwo do tego czasu

Ania oryginalne imiona są bardzo fajne o ile współgrają z nazwiskiem ;) zdecydowanie lepiej oryginalne niż takie ktore nosi co drugie dziecko :p u mojego syna w klasie są 3 Julie 3 Leny i 3 Nikole. Chłopcy też się powtarzają.

MACIEJKA mi Lena kojarzy sie z proszkiem do prania :p z tym nazwiskiem masz racje, ale my mamy nazwisko nie polskie
ANIA Sebastian :p chociaz moj A. sie wylamuje powoli hahah

Ja mam Dennisa ;) nawet tu w uk jest ich bardzo mało z nazwiskiem komponuje się ładnie Dennis Kacprzak :) jak kiedyś będzie drugi syn to będzie Dylan ;) jak córka to Emilia albo Jessica

A ja mam popularna Julke, Julia Zawisz wiec z nazwiskiem fajnie brzmi ;) co do popularnosci to jest jedyna julka w grupie w przedszkolu, za to maja 4 Niokole, 2 Tytusow i takto imiona sie nie powtarzaja ;)

A u nas jest Piotrus :) Piotr Bartosiak imie wybieral tata:) jak tylko zaszlam w ciaze to oglosil ze jak bedzie synek to Piotrus a cora Oliwia:) mi Oliwia sie nie podobalo:)

reklama
Do góry