reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oliwka eeee ale ja widze ze az tak badzo malych nie masz :-p
P teraz zartuje ze przedtem mial co scisnac a teraz to takie mandarynki :-D:wściekła/y:
mam nadzieje ze przy drugim dziecku wroca do normy i przedewszystkim wiem jak blad zrobilam ze mi tak zmalaly :sorry2:

a Oliwka o ktorej wstala ?

reklama
POLNA dobry stanik swoje robi!!D też mówi że jak zaczął ze mną być to miał co potrzymać a teraz narzeka że suchar ze mnie i że niedługo to sprzęta będzie sobie obcierał,a jak siadam mu na kolanach to się drze że dupy nie mam i że kości mu się wbijają!!!no fakt dupe to mam płaską jak decha !!
Oliwka wczoraj wyemigrowała do mojej mamy ,dziś wieczorem wróci!!!
A Ala co porabia!!/??
Mój młody pospał ze 30 minut i znowu rozrabia zaraz go w chodzik załaduje.

Oliwka a no racja push up duzo zdziala :-):-D P to nie narzeka na moj tylek :rofl2:
kiedys mi powiedzial ze bardziej lubial piersi ale odkad zmalall to przerzucil sie na tylek :-):-D
a Ala szaleje ,skonczyla ogladac bajke i teraz maltretuje mnie lizakiem :sorry2:

Ja uciekam bo brat wstal i zabiera mi modem :sorry2:
Milego dnia zycze :happy2:;-)

Witam kochane :)
No to ja rowniez sie witam z ranka :)

femme to prawda ze mozesz byc jeszcze chudsza niz przed ciaza :) Ja przed ciaza wazylam 54 kg a 4 m-ce po porodzie wazylam 49 kg masakra :/

kasimonna88 witam nowa (przyszla HiHi) mamusie

MIKUSIA dałabyż rade z dwójką,poprostu trzeba się przyzwyczaić ,bo innego wyjścia nie ma !!ja zawsze miałam c ,teraz mam duże b ,nie jest żle jak D tak bardzo nie narzeka choć mówi że mogły być takie jak go zaczeliśmy chodzić .ale to musiałabym przytyć jakieś 6 kg

Witam. Melduję się po dłuższej nieobecności. Wczoraj z M. byliśmy na 50-leciu jego dziadków.Wyglądałam ładnie...co nie zmienia faktu,że chciało mi się ryczeć,bo mimo,że miałam super fryzurkę,drogą kieckę to wyglądałam grubo:-(

Właśnie czy któraś orientuje się, gdzie przenieśli się handlarze z pod stadionu ( Ci któzy handlują ciuchami nike i adasia?)

FIRANKA,WITAJ
zgubisz te kg z upływem czasu ,napewno!!!Nie ma sie czym przejmować!!!
A jak tam Nicola????A co do stadionu to nie mam pojęcia bo nie mieszkam w poznaniu!!!

reklama
Witam sie i ja...

A mój mały pospał godzine dłużej bo zawsze pobudke robił o 6.30 a dzisiaj o 7.30 (wg starego czasu) no i zaszokował mnie bo pociągnął chwile cyca i znowu zasnął a zawsze buszował do 11... i teraz znowu śpi :-) wogule ostatnio mi przesypia ładniej nocke... tfu tfu tfu odpukać w niemalowane... dzisiaj zrobił tylko 4pobudki :tak:

Oliwka mam znajomą która też ma córke Oliwke i synka Bartka :-)
Firanka ja CI niestety nie pomogę... Apozatym nie mów że wyglądałaś grubo tylko wstaw fotki a same ocenimy...Napewno będąsame pozytywy :tak:

AAA... i witam nową mamusie...

My zaraz idziemy na spacerek bo sie troszke pogoda poprawiła w porównaniu do wczoraj... A pozatym chcemy zrobić małemu zdjęcie w formule1 bo pokaz jest

Do góry