reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oliwka eeee ale ja widze ze az tak badzo malych nie masz :-p
P teraz zartuje ze przedtem mial co scisnac a teraz to takie mandarynki :-D:wściekła/y:
mam nadzieje ze przy drugim dziecku wroca do normy i przedewszystkim wiem jak blad zrobilam ze mi tak zmalaly :sorry2:

a Oliwka o ktorej wstala ?

reklama
POLNA dobry stanik swoje robi!!D też mówi że jak zaczął ze mną być to miał co potrzymać a teraz narzeka że suchar ze mnie i że niedługo to sprzęta będzie sobie obcierał,a jak siadam mu na kolanach to się drze że dupy nie mam i że kości mu się wbijają!!!no fakt dupe to mam płaską jak decha !!
Oliwka wczoraj wyemigrowała do mojej mamy ,dziś wieczorem wróci!!!
A Ala co porabia!!/??
Mój młody pospał ze 30 minut i znowu rozrabia zaraz go w chodzik załaduje.

Oliwka a no racja push up duzo zdziala :-):-D P to nie narzeka na moj tylek :rofl2:
kiedys mi powiedzial ze bardziej lubial piersi ale odkad zmalall to przerzucil sie na tylek :-):-D
a Ala szaleje ,skonczyla ogladac bajke i teraz maltretuje mnie lizakiem :sorry2:

Ja uciekam bo brat wstal i zabiera mi modem :sorry2:
Milego dnia zycze :happy2:;-)

Witam kochane :)
No to ja rowniez sie witam z ranka :)

femme to prawda ze mozesz byc jeszcze chudsza niz przed ciaza :) Ja przed ciaza wazylam 54 kg a 4 m-ce po porodzie wazylam 49 kg masakra :/

kasimonna88 witam nowa (przyszla HiHi) mamusie

MIKUSIA dałabyż rade z dwójką,poprostu trzeba się przyzwyczaić ,bo innego wyjścia nie ma !!ja zawsze miałam c ,teraz mam duże b ,nie jest żle jak D tak bardzo nie narzeka choć mówi że mogły być takie jak go zaczeliśmy chodzić .ale to musiałabym przytyć jakieś 6 kg

Witam. Melduję się po dłuższej nieobecności. Wczoraj z M. byliśmy na 50-leciu jego dziadków.Wyglądałam ładnie...co nie zmienia faktu,że chciało mi się ryczeć,bo mimo,że miałam super fryzurkę,drogą kieckę to wyglądałam grubo:-(

Właśnie czy któraś orientuje się, gdzie przenieśli się handlarze z pod stadionu ( Ci któzy handlują ciuchami nike i adasia?)

FIRANKA,WITAJ
zgubisz te kg z upływem czasu ,napewno!!!Nie ma sie czym przejmować!!!
A jak tam Nicola????A co do stadionu to nie mam pojęcia bo nie mieszkam w poznaniu!!!

reklama
Witam sie i ja...

A mój mały pospał godzine dłużej bo zawsze pobudke robił o 6.30 a dzisiaj o 7.30 (wg starego czasu) no i zaszokował mnie bo pociągnął chwile cyca i znowu zasnął a zawsze buszował do 11... i teraz znowu śpi :-) wogule ostatnio mi przesypia ładniej nocke... tfu tfu tfu odpukać w niemalowane... dzisiaj zrobił tylko 4pobudki :tak:

Oliwka mam znajomą która też ma córke Oliwke i synka Bartka :-)
Firanka ja CI niestety nie pomogę... Apozatym nie mów że wyglądałaś grubo tylko wstaw fotki a same ocenimy...Napewno będąsame pozytywy :tak:

AAA... i witam nową mamusie...

My zaraz idziemy na spacerek bo sie troszke pogoda poprawiła w porównaniu do wczoraj... A pozatym chcemy zrobić małemu zdjęcie w formule1 bo pokaz jest

Do góry