reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oj to niedobrze!!!!
Ja miałam tylko raztaki przypadek i czym prędzej następnego dnia po tabletkę do gina poszłam. No ale u Ciebie vórcia ma juz ponad rok więc kolejny dzifiuś nie był by raczej problemem :-)

reklama
witam mamusie:tak:
Ja dzis pospałam do 10:tak: bo M. zajał sie mała rano:tak: teraz ogarnełam chatke, a obiad dzis robi M. Mała zasneła, a ja mam chwilke dla siebie, tzn na pisanie tej durnej pracy:zawstydzona/y:
Weekend sie zaczął, dlatego ruch na BB zmalał:tak:i wcale mnie to nie dziwi:-)
Pozdrawiam i zycze miłego weekendu!

Oliwka, jak zdrówko?!

Witam wszystkie...

Femka spóźnione życzenia ale szczere... wczoraj mnie nie byłowięc dziś wołam do Ciebie STO LAT STO LAT!!! Zdrówka, szybkiego, bezbolesnego porodu i duuuuużo radości z córci! No i żebyś mogła sie pobawić przez tą ostatnią nastke chociaż troche :-)

Małemu wysypka powoli schodzi, nie oliwkuje mu buźki i schodzi ale skórka mu sie troszke taka chropowata robi... no ale jak zejdzie wysypka, nakremujemy i wróci do normy... No ale mały ma katarek... Mam sól fiziologiczną, wode morską ale nie wiem jak tego urzyć... niby na tej wodzi piszążebywpryskać w nosek noworodkowi ale jak dla mnie to to chore bo to ma ciśnienie... mamuśki pomóżcie...

Kasia, normalnie psiknij, faktycznie ma ciśnienie i mały może trochę popłakać ze strachu ale nic mu nie będzie, mój też miał katarek już w pierwszym miesiącu życia. tylko uważaj jak masz w sprayu żeby do oczka nie wleciało bo szczypie

Zgadzam sie... Kasiu psikaj:tak: Te spreje dla niemowląt mają mniejsze ciśnienie niz takie zwykłe dla nas...:tak:
Ja małej psikam i nic sie nie dzieje, czasem tylko kichnie, ale o to własnie chodzi:-p

2 rozdział skonczony!!!!:-) Jeszcze tylko 3, wstep i zakonczenie i jade oddac ta prace:-p ale ten ostatni rozdział bedzie najgorszy:baffled:

wrazie czego pisze ze jestem.... niestety nie nadrobie was bo szczerze nie mam sily, wlasnie wrocilam z wykladow, caly dzien, az mnie tylek boli od siedzenia...oczywiscie jutro to samo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

zeby nie bylo plot ze na porodowce jestem:-D

Witam witam :-) melduje się :-)
jeszcze raz dziękuje za wszystkie życzenia :*
Z mojego planu z rozpakowaniem nici więc teraz już mi się nie śpieszy z rozpakowaniem tak :-p

Dzisiaj byłam w szkole ! ha na wszystkich lekcjach ! :-p tyłek mnie boli ;/ OLENKA - wiem co czujesz ... chociaż ja i tak do 14 tylko a ty bidulko dłużej się musisz męczyć ...

A od Kuby dostałam książkę i Kubek z myszkami :-p (bo myszka na mnie mówi :-p ) no i później będę chciała sobie włosy przedłużyć jak już ogarnę się w temacie mamy :-p

OLENKA - mi się też wydaje czasami że Nina w poprzek się układa :szok: ale teraz już niemożliwe żeby się przewróciła ;-)

FIRANKA - straszne jest jak coś się dzieje dzieciom ... to takie niesprawiedliwe ...

Co do kg z ciąży to chyba jestem jedyna która się z nich cieszy :-p ... jedyne co to wiadomo chce żeby brzucha nie było i z twarzy żeby mi zeszło ... a tak to nic nie chcę gubić :-p

reklama
HEJ babeczki w końcu mam chwilę...byłam na zakupach ,po mleko i takie tam ,i Bartusiowi kupiłam czapeczke!!1Potem zawiozłam Mała do mamy ,zawsze jeżdzi do niej na noc jak D idzie na drugą zmiane!!
Popołudniu przyszła młodego chrzesna i tak zleciał dzień...ech przynajmniej się nie nudziłam!

ASIOWO dziękuje, u mnie już lepiej mam jeszcze ten okropny odrywający się kaszel ,ale ogólnie już jest nieżle!!Oliweczka nie wymiotuje!!myśle że to było spowodowane tym że D bratowa dała jej wieczorem ziemniaki okraszone skwarkami i słoniną!!!Jej córa też całą noc rzygała!D ją opierdo...wczoraj że niech sama takie rzeczy je a jak jeszcze raz coś jej da to ma w łeb!!D rodzice i bratowa która mieszka z nami ,gotują strasznie tłusto ,wszystko ma smalcu nawet zupe...A D zamin z nim zamieszkałam jadł prawie same kanapki.

FEMMKA ty psito jedne ,napierw obcinasz a teraz chcesz przedłurzyć :D ale wiesz co ci skarbie powiem takie krótsze będą bardziej praktyczne przy dziecku ,z własnego doświadczenia wiem bo mam włosy sięgające za zapięcie stanika i zazwyczaj jak jestem w domu to mam związane w kucyk bo bąbel ciągnie jak cholera

Do góry