reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka:)

Bilansu jednak nie było , za tydzień we wtorek bo pediatra chora:wściekła/y: A ja odebrałam wyniki.. z tarczyca w porządku z czego się cieszę, ale cholesterol nadal podwyższony :(:( za tydzien wybiorę sie do pediatry i zobaczymy, kurcze mój tato miał zawsze wysoki cholesterol i cukrzycę do tego, siostra też, sama już nie wiem, tlusto nie jem ani nic

sandra ja bym zaryzykowała, trzeba próbować żeby było lepiej:) Gdyby nam trafiła sie taka okazja to wydaje mi się ze skorzystalibyśmy z niej, u nas jest podobnie jesli nie znajdę lepszej pracy to nadal bedziemy mieszkac z moją mamą. na razie jest ok ale wiadomo czasem spięcia są, W tamtym roku mój D. tez miał okazję pojechać ale do niemczech ale szef nie chciał dac mu wolnego:) , teściu jezdzi co roku na 3 miesiace, D.był tam jak mały miał 1,5 roku, daliśmy radę:)
paulina fajnie że macie snieg, tylko ta ciapa najgorsza jak temperatura jest na plusie;/

Hej , my po lekarzu,
Astme nadal potwierdzają. W kwietniu testy alergiczne i jesli się uda to spirometria.
Ci do jedzenia to kazali poczekać bo nadal jest w 97centylu, dzisiaj juz je wiecej, będziemy miec wizytr dietetyka w domu, oprócz tego czeka nas wizyta u ortopedy i mamy czekać na list. Aaaa no i młody ma powiększone migdały znacir jakiś domiwy sposób na to?
Sandra-niech jedzie jak pracy nie znajdzie to wróci.
A no i Dennis na dzień dzisiejszy waży 15kg a wzrost to 107 cm!!!!
Moj S. Chory jakaś grypa żołądkowa go złapała oby nas nie zarazil

HAPPY wielki!!! Moja ma 93cm i 14 kg
SANDRA co ma chwile rozlaki, za ktora idzie usamodzielnienie sie? To co bedzie w lipcu wynagrodzi ci samotnosc, bedziesz wkoncu na swoim a o tym chyba marzylas?
MADZIALENA tu jeszcze nie sypia sola tylko drobnymi kamyczkami wiec o glebe latwo

Kupilam witaminy, ograniczam kawe, calkowicie eliminuje red bulle ktore pilam czesto dwa razy dziennie.. mam wrazenie ze nie dlugo bede lysa w przeciagu 3 msc z pieknych dlugich zdrowych wlosow mam gowno na glowie :cool:

HAPPY ale i tak wydaje mi sie ze wysoki.;) ale dobrze bo przystojni sa wysocy mezczyzni :d chociaz moj wzrostem nie grzeszy a tez fajny jest :p ja kawy prawie wogole 2-3 razy w tygodniu

No jest wysoki , , wyższy niż dzieci w jego wieku. Ja red buli pije duzo latem i wiosna jak jest ciepło, zimą i jesienią przezucam sie na kawę

Ja stawiam ze moje wlosy to wina anty, odkad przestalam brac zaczely wypadac, teraz od 3 tyg znowu biorw wiec moze powroca do dawnej kondycji... ale odrzucilam wszystko :p nie ciagnie mnie do tego a moze pomoze bo naprawde nie dlugo nie dosc ze siwa to jeszcze lysa hahahha

reklama
Paulina zmiana pracy na międzynarodówke. W Pl nie idzie normalnie zarobić ...
Happy wysoki :) oby tak zostało. Mojej koleżanki syn zawsze był o głowę wyższy w przedszkolu i szkole a dziś ma 17lat i tylko 150 ...
Moja z wagą na ostatnim centylu niestety :-/

Do góry