reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy- skierowanie na badanie kalu niech ci dadza. Nie wyszlabym z gabinetu poki bym nie dostala, postrasz ich jakos. A poprzez badanie kalu mam na mysli owsiki lub lamblie czy jakos tak sie pisze. Moj brat mial kilka razy i tak tez to wygladalo. Nie boli go brzuch? Dennis chkdzi do przedszkola, ma kontakt z innymi dziecmi, dotyka zabawek ktore ktos inny dotykal a np mogl byc tym zarazony... Poczytaj o tym.

Ostatnia edycja:
reklama
Happy to tez może być anemia cala ciąże miałam i teraz znowu mam co do owsikow to miesiąc temu tez młody złapał bo bawił się w sedesie ale nie miał problemów z jedzeniem, kurcze biedaczek maly ..;(

U nas ok dziś byłam na zakupach bo od jutra zaczynam praktyki , Malý sie ostatnio zrobił taki podły ze masakra ;/ juz nie wiem co robisz nie można krzyknąć bo płacz klasa dostanie płacz tłumacze mu ze nie wolno płacz ...

U nas tez ok. Julka ani mysli spac. Dzis teatrzyk mieli w przedszkolu i zachwycona wrocila.

Happy moze faktycznie to anemia, to wgl w ciagu dnia nie je?
Asik jak Oliwka?

23may - dzisiaj przez caly dzień 1/2rogala malego crosanta1/4 kanapki / łyżkę zupy i kilka płatków smiadanowych na sucho, w ciagu ostatniego tygodnia dzis zjadl najwięcej

Mloda mama jezeli maly mial owsiki to wy tez mozecie i kyores z was musi miec na pewbo przy iwsikach jest leczenie calej rodzinki i pranie poscieli itc

Happy wspolczuje a moze wroc do szpitala i nasciemniaj ze wymiotuje nadal zapriponuj im badania bo czasami lekarze mysla o biebieskich migdalach

reklama
Do góry