reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Nie mam wrażliwej właśnie. Wysuszyło mi poprostu.
Ja też sama robie. Ale o żelu nie słyszałam. Hybryda to Baza kolor top. hybryda to nie zel Ale mozna laczyc, Zel to zel hybryda to hybryda. Chyba że teraz inaczej uczą ;-)

Hej , hej
my jednak w domu ponieważ jestem chora , zakupilismy dziś w biedronce żarówkę ledową która daje efekt kuli dyskotekowej po prostu bajka :):) Dziewczyny będą mieli nie zła impreze.
23 may może to banalne ale najlepszy na katar to mój domowy sposób wąchania chrzanu z słoiczka

Ostatnia edycja:
Hejo ;)
Widze temat paznokci ;p hybryda to hybryda. Lakier utwardzany lampa UV. Naklada sie baza lakier i top. Zel to zel. Utwardzany tez lampa UV. Hybryde mozna zalozyc rowniez na zel i na zwykla plytke paznokcia zalezy jak kto sobie chce. Tak jak mam teraz ja. Paznokcie zelowe zrobione zmatowione na to baza lakier hybrydowy dwie warstwy i na to top. Choc nie jestem kosmetyczka ale w tym temacie mam zasieg duzej wiedzy bo sama sie tym interesuje jak i robie. A jesli chodzi o skorki to ja mam bardzo wrazliwe.. Szybko rosna i musze je odsuwac albo wycinac. Latwo mi sie kalecza i robia zadziory.. I na to rady jakiej takiej nie ma. Nawilzanie, olejowanie skorek troche pomaga.

Kule dyskotekowa mam od dawna kupilam ja w sklepie takim 2.50. Ale dalam wtedy za nia 30 zl a jest taka sama jak ta z biedronki :D

Ostatnia edycja:
Cze..

nowa mame witam.

co u nas?? w sumie to nic nowego chyba.. swieta polegaly na jedzeniu. Chlopaki troche "przychorowali" ale to jednodniowe epizody.
kupilam im stroje na bal przebieranców. Radocha wielka bo "zawsze o takim marzylem".

co do paznokci. nie mialam zadnych sztucznych nigdy. mam ladne dlugie swoje, plytka ma cudny ksztalt,wiec nie musze ich upiekszac :) jedynie co to kolorem maluje.

No ja z pracy wracam. W sumie nie było źle. No i dwa dni wolne. Nianio wczoraj wieczorem sie przewròcił i nòżke skręcił nie ma na szczęście spuchniętej ale bidulek kuśtyka :(

reklama
Do góry