reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej ja od kad urodzilam ani razu nie mialam tipsow a jak macue slabe paznokcie to polecam odzywke OPI mialam juz tak slabe paznokcie od ucźulenia ze szkoda gadac a teraz mam twarde ze ciezko obciac je :D

Ja dostalam torebke ,perfumy x2 ,kosmetyki z organique,zele pod prysznic i maskare z diora a sama sobie i Zu sprezentowalam kosmetyki do wlosow z montibello ale tylko dla tego ze byly mega drogie wiec zeby nie miec wyrzutow to tak sobie wkrecilam haha

reklama
Ja co do paznokci sie nie odzywam. Nie lubie dlugich boje eir ze niunia podrapie niechcacy.
Nianio u A a ja sama w domu spałam. Padłam koło 21 i dopiero wstałam.
Dzisiaj mam na drugą zmiane. Nie chce mi sie ale to tylko jeden dzień i dopiero drugiego znowu ide tyle ze na rano i o 4 wstac trzeba :(

Hejka , my pospali do 9:15 cuud , ale mloda zasnela po 22 , a w dzien nic nie spala ..

Co do tipsow itd, nie robie . ale rqczej staram sie miec dluzsze , poki ktorys sie nie zlamie :)

Co do prezentow , my raczej na mikolaja sobie robilismy ;) teraz dostalam kurtke, perfumy , zele ...

PAPITKA praca to praca :)

Dzieci klockami sie bawia , ide na kawke :) milego dnia , udanego sylwestra juz zycze:*

Maciejka trwał 10 dni :/ byłam wściekła jak nie wiem co :/ meczy mnie to już, tym bardziej że plamie też między jedną @ a kolejną@.
Młodamama - zazdroszczę; )
Co do tipsów ja kiedyś nisilam cały czas, różne w zależności od mojego hunoru od roku a nawet dłużej juz nie noszę bo za dużo babram sie w detergetach.
Sandra - perfum i kosmetyki:)
Ja jeszcze w łóżku leżę, mały wczoraj miał chrype, dziś piszczy....chyba traci głos:/

Hej dziewczyny ja wstalam o 10 mega się wyspalam ale od 3 dni boli mnie Głowa . teraz lece do mamy i niuniusia ;)

Pod choinkę to dostalam kosmetyki pościel z przescirtadlem i kasiorke jak zawsze ;)

Ja bym nosila tipsy ale teraz zapuscilam swoje i sa ładne wiec chyba pójdę tylko do koleżanki by położyła mi żel ;)

Hej dziewczyny

Du duzo zdrówka dla chorowitków! Oby szybko przeszło!

My wstaliśmy o 10:-) i przez pól nocy mały spał z nami bo ponoc w jego łóżku były potwory:-) A i pampki odstawione całkowicie, w nocy jak mu sie chce siusiu to mnie budzi i dalej idzie spać:)

Co do prezentów to dostałam zestaw kosmetyków Dove, jeszcze jakis zestaw malinowy z avonu, tusz i kredkę z maybelline i rękawiczki szare, akurat pasuja mi do płaszczyka to prezent od tesciowej :p

No i jednak zdecydowaliśmy że idziemy na sylwestra do znajomych, dzisiaj albo jutro rano jedziemy, pomoge szykować i pozniej pojedziemy do teściów bo to jedna wioska to się przebierzemy. Dużo dzieci bedzie więc myslę że P. wytrzyma:)

heej;)
my na sylwestra ze znajomymi idziemy ;) ja nadal chora wiec impreza napewno super bedzie ;/
umieram na katar, lalka tez ;/

co do paznokci to ja lubie, teraz mam przedluzone na formie bo nie mam szkoły, a wczesniej hybrydy ;P
i na gwiazde dostałam perfumy x3 .. coz za wyszukany pomysl haha

reklama
Hej.

Ja nic nie chcialam bo wszystko mam.. Noo ale ze T wiedzial ze mam prezent dla niego to i mi cos chcial kupic. To kupil pizame( na sppdenkach pozycje seksualne) ja nawet tego nie zaczailam poki mi nie pokazal haha myslalam ze to jskies misie buhahaha, tusz porzadny sama wybieralam on placil i eyeliner hehe. Nie chcialam nic woecej bo mi nje potrzeba. Ale w pierwszy dzien swiat mi sie przypomnialo o spodniach i ze blender chcialam haha ale juz po ptokach :p Aa i kosmetyki do rak.

Ja chyba dzis dostane @.. bo brzuch boli..

Tipsy mialam na slub swoj. Ale szybko sciagnelam bo nie moglam sie przyzwyczaic. A wczesniej to jeszcze w sredniej na studniowce. A ostatnio mania obgryzanis i az bola opuszki bo tak krotko obgryzam..

Na obiad krokiety ze szpinakiem, siostra robi ;)

Do góry