reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Zdrówka dla chorych :)
Papitka oby szybko Kubusiowi przeszło &&&
23may dobrze ze sie chwalisz kiedys wpadne ;-)
Mnie coś brzuch boli a do @ daleko ... Sylwestra spedzamy w domu , tylko jeszcze nie wiem w którym :-D:-D:-D Teraz mam dzieciaki , urwanie glowy - wysypałam klocki i mam przerwe na kawke i bb ; )

reklama
Szczęśliwego nowego roku Kochane ;**
oby wszystkie Wasze marzenia się spełniły ,
Samych uśmiechów na twarzach , radości .
Dużo dużo zdrówka dla Was i dla dzieciaków .
No i żeby dzieci grzeczne były
:tak::tak:;-)

Papitka
no wlasnie nie kombinować hahaha:-D:-D:-D

czesc :)

wszystkiego najlepszego w nowym roku, zeby upierdliwi sąsiedzi dali nam spokój, zeby wyplaty nam wzrosly, a dzieci nadal byly urocze a mezowie grzeczni i potulni :)

My sylwestra spedzilismy u moich rodziców. na pokaz fajerwerków poszlismy do parku. gmina sie postarała.. piekne byly. F kazal mi abym mu uszy zatykala i oczy.. bo mu iskry galki wypalą :) a O gotowy bl isc pomoc w odpalaniu petard.
leb mi boli od wczoraj rana. cisnienie chyba skacze, albo to juz wiek moj daje znac o sobie. Nawet sie nie upilam.. a kac jakby był.. albo to brak snu ;/ hmmm

Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku :*

No i bęc wróciliśmy po 5 rano. Tak się upiłam że spać nie mogłam nawet bo mi sie w głowie kręciło i spałam przy otwartym oknie :). O dziwo kaca nie mam hihi.

Renata wczoraj cały dzień mi głowa pulsowała że sie ruszyć nie mogłam.

Wszystkiego dobrego w 2015! ;)

Ja wczorsj wypilam 3drinki bo bylam tak obzarta ze nie mialam miejsca na picie i nawet mnie nie ruszyly wcale :p Maja usnela o 23,45 a obudzila sie o 23,56 jak ubieralismy sie na petardy nA podworko haha wiec ja z okna z nia ogladalam :p
A tak na noc zasnela ok 0.30, tancowala caly wieczor ;) choinke do polowy rozbierala, ja znowu ubieralam i tak ciagle.. wyglada juz tragicznie ta choinka :p a bombki za szafke z tv wrzucala :p

Milego dnia ;)

reklama
Dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku!! :*

My u teściów, wieczorem wracamy. Sylwester udany, u znajomych siedzieliśmy prawie do drugiej, mały nam zasnąl i musieliśmy wracać :p 3 drinki wypiłam nawet. Fajerwerki były ale nie duzo jak to na wiosce :p A pojutrze następna imprezka bo robimy urodzinki P., juz 4 latka kiedy to zleciało:-)

Do góry