reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie ;) ja to przez pierwszy trymestr miałam wszystkie możliwe objawy. W dodatku jak nigdy żadne zapachy itp mnie nie draznily, nie zwracalam uwagi, tp teraz nawet zapach jakiś perfum powoduje odruch wymiotny. Ostatnio to z moim wracaliśmy ze spacerku i w pewnym momencie zaczęło walić benzyna to ustałam i zaczęłam wymiotowac na środku chodnika :eek: jaki wstyd . Na szczęście było ciemno i nikt mnie nie widział :)

reklama
Nathalienne oj współczuję :(
Asik zdrówka dla Damiana!
olcia to ładnie jak pół nocy bez pampersa :)
23may u mnie też zinnica -10
Happy a jak Twój okres?

Czesc dziewczyny ;) u mnie po swietach dobrze. Ale nie lubie tej sztucznosci jaka panowala.. Choc bylo i tak lepiej niz w poprzednich latach..
I witam nowa mame, jestem Magdalena mam 19 lat i jestem mama rocznej Natali.
Dzis wstalysmy z katarem i jutro rejestruje Małą do lekarza. Mam nadzieje ze to tylko katar...
Dzis Mama robila mi paznokcie.. Jutro podesle wam zdjecie... Ja sie zakochalam w nich haha ;D

Ostatnio u kosmetyczki robilam zelowe i na drugi dzien odpadly mi 3. Ale poprawila mi i nic nie zaplacilam.. A za 3 dni odpadly wszystkie, zaplacilam 105 zl i w smieci poszlo... W domu mamy wszystkie rzeczy do zeli i hybryd i sama sobie zrobilam i trzymaly sie tydzien wiec widac lepiej samej zrobic za darmo :D teraz zrobilam sobie zele a na to mama dala mi hybryde. I dla mnie efekt jest piekny. Jutro zrobie fotke to wrzuce ;)

Młoda mama to masz dobrze dziś :)

Cayoka żele strasznie niszczą płytkę..hybryda zresztą też. Osłabiają. Ja po hyb miałam paznokcie i skórki w stanie opłakanym. Jak dla mnie nie warto. Za bardzo kocham swoje paznokcie hehe

Wiem ze niszcza. Ale ja nie moglam zapuscic... Zabralam sie znow za obgryzanie. Dlatego zalozylam zele bo kiedys mi pomogly oduczyc sie obgryzania, jeszcze za czasow poczatkow gimnazjum.. Moja siostra obgryzala okropnie, zalozyla zele pochodzila w nich i teraz ma takie paznokcie.. Mocne zdrowe... Jak ma dluzsze wszyscy pytaja czy to sa jej i sie zachwycaja.
Sama mam zamiar nosic je dopoki chociaz do opszka swoich miec nie bede bo jak to z takimi obgryzionymi.. Wstyd mi bylo..

Wiem ze niszcza. Ale ja nie moglam zapuscic... Zabralam sie znow za obgryzanie. Dlatego zalozylam zele bo kiedys mi pomogly oduczyc sie obgryzania, jeszcze za czasow poczatkow gimnazjum.. Moja siostra obgryzala okropnie, zalozyla zele pochodzila w nich i teraz ma takie paznokcie.. Mocne zdrowe... Jak ma dluzsze wszyscy pytaja czy to sa jej i sie zachwycaja.
Sama mam zamiar nosic je dopoki chociaz do opszka swoich miec nie bede bo jak to z takimi obgryzionymi.. Wstyd mi bylo..

Aaa no to usprawiedliwione hehe ;-)

reklama
Hej

cayoka co do paznokci to nie mogłam się zdecydować ale w końcu postawiłam na Hybrydę bez do czepiasów , moje paznokcie były w opłakanym stanie , a w szególności ze względu na Pati . Mam cztery czerwone jeden złoty dziś kupiłam śliczny lakier w Biedrze niebieską perłę w brokacie i sobie na niosłam na czerwony na wet spoko to wygląda .
A wy dziewczyny co dostałyście pod choinkę >? Co bo żadna nic nie piszę ?;-)
Nie obgryzam paznokci od 9 lat a i tak mam je słabe łamią się i w ogóle a dzięki hybrydzie mogę mieć je chociaż na dłużej ładniejsze
.

Ostatnia edycja:
Do góry