reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Moja mama b. długo sie do mnie nie odzywala a jak sie ozdywala to krzyczala. Ja od wrzesnia pracuje i niby jestem na drugim roku ztudium administracji. Ale zawaliłam trzeci semest przez prace bo pracuje 7 dni w tygodniu i nie mam na nia czasu. W ogole zastanawiam sie nad wstrzymaniem i rozpoczeciem od nowa trzeciego semestru we wrzesniu.

Młoda mama Kuba sie tak myje od ponad roku :(

Nie wiem. Ja już wszystkiego pròbowałam zabawek ma zawsze pełno mega piana i nie chce siedzieć więc się poddałam. Tylko tyle że raz moja mama go wystraszyła płucząc mu głòwke bez zakrycia oczu i od tamtej pory ma uraz.

Tak w ogòle to nie śpie już od 4 i tak co noc od kąd nie pracuje no normalnie mam dosyć padam już o 19 i wstaje tak wcześnie. Wczoraj przetrzymałam sie do 22:30 a i tak koniec spania. :banghead:

Papitkaa ja tez ostatnio jak główkę mu mylam to nie zakrylam oczek .. Może os tego ..

Ja dziś wyjątkowo nie spie od 4 bo jestem w trakcie podróży z przyjaciółka do łodzi zawieźć jej tate do szpitala .

Nathalinne- ja w ciąży w nocy kiepsko sypiałam za to w dzień mogłam spać ile wlezie.

Młoda Mama- my od malutkiego zakrywalismy oczka a moja mama raz tak wypaliła i od tamtej pory sie boi. :(

Jeju ja juz godzine temu sniadanie zjadłam i leże bo wszyscy śpią.

reklama
Hej dziewczyny:*

To super że większość z Was miło spędziła święta:)

U nas święta szybko zleciały i co najwazniejsze w miłym gronie:) Wigilia u nas szybka bo pozniej jechaliśmy do teściów. Mały z prezentów zadowolony, tylko że muszę dzisiaj jakoś nowe zabawki ulokować :p Dostał warsztat do naprawiania i to najwięcej miejsca zajmuje :p dodatkowo tablet edukacyjny, ksiązeczkę ze swiecącym długopisem do rozwiązywania, autka policyjne i kask policyjny z pałką hehe, no i mnóstwo słodyczy:) Ja nawet znalazłam pod choinką kosmetyki i ladne rękawiczki:) W drugi dzień swiąt przyjechała najbliższa rodzina D. i siedzieliśmy prawie do północy. Sniegu na swięta nie było za to w sobotę spadł i radocha była:-) Co do sylwestra to nie wiem czy pójdziemy do znajomych, obydwoje cos nie mamy ochoty ale jeszcze zobaczymy

W sobotę robimy urodzinki P., na razie zakupiłam tylko talerzyki i kubeczki angry birds, w piątek dopiero zacznę szykować:)

milena, papitka gratulacje!! Chłopaki maj gust, oba pierścionki sliczne!:-)
23may moje dziecko też uwielbia Pou :p Jak tylko D. z pracy wróci to zabiera jego tel i gra:)
paulina to lepszy chyba sylwester w domu niż z takimi osobami co nie potrafią sie bawic jak się najpierw nie ujarają ;/
nathalienne witam:) Jestem Magda i mam 4letniego synka Piotrusia:) Zyczę Ci dobrego samopoczucia:) ja z dolegliwości ciążowych to miałam tylko zgagi i to pod sam koniec:p

Do góry