reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Teraz 38, 1 , , dzwoniłam drugi raz bo myślałan ze może ktos wizytę odwola i udało się nam zapisać na 14:10 .
Teraz 38, 1 , , dzwoniłam drugi raz bo myślałan ze może ktos wizytę odwola i udało się nam zapisać na 14:10 .
daj znać jak będziesz po wizycie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Na pewno dam znać
sandra ja 18 sierpnia skladalam tez brakowalo mi dokumentow i dopiero teraz 18 mam sprawe yhh a co do rodzinnego tyle dobrze ze wyrownanie dadza za te miesiace mi sie bie nalezy rodzinne
Happy yhh to nie ciekawie ale zdrowka dla Dennisa
Happy yhh to nie ciekawie ale zdrowka dla Dennisa
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Olcia - dzięki
Maciejkaa
Fanka BB :)
A wizyty domowe?
jeśli dziecko ma gorączkę to powinni przyjąć zgłoszenie.
Dzień dobry. U mnie deszcz. Siedzimy znów w domu.. Mała jakoby bardziej kaszle yhh..
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Wizyty domowe to rzadkość, chyba że ktoś mieszka daleko od przychodni albo ma dziecko niepelnisprawne, jest w zaawansowanej ciąży, ma problemy z poruszaniem sie itp
Ja zawsze dzwonię do pediatry jak młody jest przeziębiony i wtedy albo przyjeżdża po pracy (mieszka ulicę od nas) albo radzi jak domowymi sposobami załagodzić objawy. Jak na razie odpukać raz był chory (zapalenie oskrzeli) jak miał 8 miesięcy wtedy miał serię zastrzyków a później antybiotyk.
reklama