reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MACIEJKA kiedys juz byla rozmowa na ten temat i watku zamknietego wtedy moderatorzy nie zrobili. Musi wystarczyc to co jest.

reklama
happymum ja nie cierpię się pakować:) Chociaz ostatnio niczego nie zapominam:p Gorzej jak juz odjeżdżamy od teściów, raz zapomniałam swoich baletek a wczoraj D. przywiózł mi małego kurtkę bo był u rodziców i nie spakowałam:-) U nas z kolei dwie siostrzenice przyszły na nockę, P. zadowolony a ja juz mam dosyc bo lataja i się drą:wściekła/y:

Jakas mega spiąca dzisiaj jestem, nie mogę doczekać się wieczora kiedy w koncu sie położę:-)

HAPPY MADZIALENA ja to pakowanie to jeszcze zdzierze ale jak mam sie rozpakowac.... szlag mnie trafia ;p ostatnio jak polecielismy do Pl to w trzecim dniu sie rozpakowalam hahaha

HAPPY ja tez ale zazwyczaj sa to rzeczy mniej wazne lub takie ktore moge nabyc za niewielka cene. Ja jutro popiore ostatnie rzeczy akurat na czwartek wyschna a jutro wszystkie pozostale rzeczy wyprasuje i spakuje a w czwartek dopakuje reszte ;) my jedziemy na 23 dni wiec cala szafe musze wziasc. Dobrze ze auten jedziemy

happymum to super wypoczynek Was czeka:-)
paulina my jak skądś wracamy to ja właśnie od razu wszystko wypakowuje bo torba by tak stała pewnie ze dwa dni:) wole od razu się z tym uporać:)

heja. alez mi Ł dziś cisnienie podniosł. Niech on tylko z pracy wroci.Mimo ze to bedzie srodek nocy.. dostanie chyba w łeb.

a po za tym to takiego nerwa dziś mam ze zabic moge.

Hej nie ogarne was ale bylo cos o fotelikach paulina ma racje ale biorac fotelik trzeba tez patrzec czy duzo sie jezdzi czy czasami ja mialam nosidelko z wozka a fotelik pozyczam od kolegi bo nie jezdze autem a jak juz jezdze to pozyczam bo jezdzimy starsznie malo

U nas ok Zu drugi dzien na 7h jest ok jak z rana mowie ze idzie do dzieci to skacze z radosci ja w pracy tak sobie Jola fryzjeraka ok ale ta sylwia robi mi na zlosc i jeszcze od wczoraj ten jelop sworuje przychodzi pod drzwi pojant dzisiaj 100 polonczen mialam nie odevrantch i kilka esow z grozbami ze idzie po zuzie ze ja porwie gadalam z kierowniczka ale ona tez dziwna powiedziala ze jak przzyjdzie to musi mu dac dziecko bo jest prawnym opiekunem i juz jutto ide niebieska linie zalozyc nam i nie wiem co dalej pracowac normalnie nie moge bo sie boje o Zuzie i tylko Zu usypoa i rycze czemu ja musze miec pod gorke ehh

reklama
Do góry